Wyoming inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Wyoming

Kanske du, Aore köpa din första hem i Wyoming, eller kanske du, Aore flyttar till Wyoming från en annan stat. Hursomhelst, det, aos viktigt att du utbilda dig på Wyoming bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du, Äôll behöver veta innan du köper ett hem i Wyoming:

Medianvärdet priset på ett hem i Wyoming är $ 96.600. Däremot kan bostadspriserna varierar kraftigt mellan Wyoming postnummer. Foe exempel i Cheyenne, Wyoming, på sommaren 2005, var median bostadspriserna $ 221.000. Hem uppskattning priser i Wyoming är något under riksgenomsnittet, men är markvärdet per acre i Wyoming den lägsta i landet.

Wyoming är bland de tio stater i nationen för priser jobbtillväxt. Genomsnittlig ränta i Wyoming är över riksgenomsnittet. Det statligt av Wyoming reglerar inte jämnar hem radon. Detta innebär att bostadsköpare måste testa för radonhalten i hemmet de köper och själva avgöra hur mycket radon är acceptabelt i deras hem.

Wyoming lagen säger att bolåneinstitut tydligt ska offentliggöra villkoren för lånet till låntagaren inom tre arbetsdagar efter att bevilja lånet. Långivare kan inte begära en låntagare att betala någon avgift annat än ett lån avbokningsavgift innan lån stängning. Dessutom bör Wyoming lagen att långivare bör vara rimliga, brukligt, och påverkar inte en låntagare, AOS intresse.