Wisconsin inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Wisconsin

Kanske du köper ditt första hem i Wisconsin, eller kanske du flyttar till Wisconsin från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Wisconsin bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Wisconsin:

Medianvärdet priset på ett hem i Wisconsin är $ 112.200. Nyligen har hem i Wisconsin har uppskattar till priser under riksgenomsnittet. Men i vissa delar av Wisconsin, uppskattning priser är på en all time high. Som ett resultat, inkomstnivåerna i många delar av Wisconsin är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån. I själva verket, villaägare i många Wisconsin städer betalar mer än den rekommenderade 30% av sina inkomster mot bostäder.

Priset på bostäder i Wisconsin varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel, i Milwaukee, Wisconsin, var medianvärdet priset för en bostad i sommaren 2005 $ 331.000, men i Green Bay, Wisconsin, var medianvärdet priset på ett hem $ 275.000, och i Eau Claire, Wisconsin, var det $ 164.000. Genomsnittlig ränta i Wisconsin är över riksgenomsnittet.

I Wisconsin, är låntagare skyldiga att underteckna ett avtal Mortgage Broker tillsammans med långivaren utöver en sannings-In-Utlåning utlämnande. Dessutom måste en långivare ger en låntagare med en konsument deklaration som anger arten av de tjänster som långivaren kommer att ge och hur de kommer att kompenseras för det.

Wisconsin Fair Housing Act förbjuder diskriminering bolån mot individer baserat på deras ras, hudfärg, religion, kön, civilstånd, eller nationellt ursprung.