wisconsin inteckning refinansiering fördelar

Om du äger ditt eget hem, vet du att ditt hem är en uppskattad innehav och din största långsiktiga investeringar, men det är också din största skulden. Du kan förbättra din ekonomiska situation och sänka dina avbetalning genom att hantera denna skuld och använda ditt hem kapital på ett sätt som fungerar för dig. Så när gör det meningsfullt att refinansiera din inteckning?

Anledning till refinansiera:

Du kan sänka din ränta och månatliga inteckning betalning.
Du kan byta från en justerbar inteckning till en fast ränta.
Du kan förkorta inteckning sikt och bygga eget kapital snabbare.
Du kan konsolidera din skuld och sänka dina totala utbetalningarna.
Du kan ta ut pengar från ditt hem kapital att använda för andra behov.

Några saker att kontrollera för att se om det är vettigt att refinansiera din inteckning:
Är aktuella räntor lägre än vad du har nu? Om så är fallet, kan en refinansiera spara upp till hundratals dollar per månad ..
Är du i en justerbar sats inteckning (ARM)? Omvandling till en fast ränta är ett sätt att försäkra dig låsa in den tryggheten att veta vad din ränta och betalning kommer att gå framåt.
Har du en massa andra skulder? Om du har byggt upp kapital i ditt hem, kan du använda detta kapital för att betala av kreditkort och andra skulder och omstrukturera din skuld så att du betalar mindre för dina räkningar varje månad. Konsolidera dina skulder till en ny inteckning kan inte bara sänka din ränta och betalning, men inteckning är avdragsgill.
Vill du betala din inteckning av snabbare? Om priserna är lägre, kanske du kan betala ditt lån bort snabbare utan att betala mycket mer per månad än vad du gör nu.

Du kan refinansierar i någon typ av lån. De erbjuds lån är: –

Konventionella Wisconsin Mortgage refinansierar – dessa är för både ränta och löptid och kassa / ut refinansiering upp till de överensstämmer låneramar.
FHA inteckning erbjuds refinansierar är: –

FHA ränta och löptid – Du kan sänka din ränta och förkorta löptiden för din inteckning. FHA kan du refinansiera upp till 96,5% av bostadens värde.

FHA Cash / ut refinansiera – Med detta lån kan du konsolidera skulder eller ta ut kontanter för annan användning upp till 85% av värdet på hemmet. FHA casha ut kan vara till stor hjälp för många låntagare.

FHA Streamline refinansiera-refinansiera till en lägre ersättning med mindre dokumentation som krävs.

Wisconsin FHA 203k – Du kan använda denna refinansiering att göra förbättringar, renovera eller reparera ditt hem Den extra kostnaden kan läggas till inteckning belopp.

Wisconsin VA inteckning refinansierar – Detta används för aktiv militär och veteraner (och deras makar, om de är gifta). En av de bästa inteckningar finns är VA IRRL eller VA effektivisera refinansiera, där man kan refinansiera med refinansiera kan göras med färre dokument och ingen bedömning. Du kan också göra betygsätta sikt och som kassa / ut VA refinancng.

Wisconsin Jumbo refinansierar – Vi har program där du kan refinansiera till lägre priser oavsett hur stort ditt lån kan vara.

Wisconsin Home Affordable låneprogram – Att få en refinansiering kan vara en utmaning om ditt hem har minskat i värde på grund av fastighetsmarknaden lågkonjunktur. Men det finns statliga inteckning program speciellt för villaägare som har förlorat kapital i sina hem, men kunde dra nytta av refinansiering sin inteckning. Ditt lån måste ägas av antingen Freddie Mac eller Fannie Mae att kvalificera sig.