Wells Fargo bolåneräntor – kommer räntorna sjunka

Wells Fargo bolåneräntor har gick för en fantastisk resa under loppet av augusti och vi är bara halvvägs genom månaden. Det verkar som om vi har varit vägen ner, sedan upp och nu är vi tillbaka ner igen. Bolåneräntor är cirka 5,1% nu, men det är sannolikt att ändras snabbt eftersom räntorna har varit mycket volatil. Den fråga som de flesta amerikaner vill ha svar på är “kommer räntorna drop?”

Tja, ingen vet egentligen svaret på den frågan, men en sak är säker. Regeringen gör allt i sin makt för att se till att priserna stannar på historiskt låga nivåer. När du tittar på en långsiktig diagram av priser bostadslån kommer du att se att vi aldrig har varit i det här landet under så lång tid. Som nämnts tidigare, ingen vet var priserna är på väg, men nu är en bra tid att låna pengar eftersom de är så låga.

President Obama har uppmanat banker och bolåneinstitut att låna ut pengar till alla amerikaner så att du är på en fördel som du en gång aldrig haft. Före mars, var banker och finansinstitut hamstring sina pengar och inte låna ut det till någon. Nu när president Obama har ändrat det, har du chansen att låsa in på en extremt låg ränta. Det kommer inte bli lätt eftersom du måste göra dina läxor och kolla in många banker och långivare, men om du tar dig tid och ansträngning för att hitta vad som är rätt för dig, kan du spara över $ 10.000 under loppet av ditt bolån.