Wells Fargo bolåneräntor flytta i sidled

Wells Fargo bolåneräntor gick igenom en tre veckors period då de var över kartan. Under mitten av maj, var priserna nära en all time low. I slutet av maj, såg vi dagar då priserna hoppade 0,75% på en dag. I mitten av juni, var totalt sett nära 5,6%. Sedan dess har vi sett en sidledes till nedåtriktad rörelse. Detta är precis vad bostadsmarknaden behöver som när priserna är extremt volatil, låntagare bli rädd att ens lämna in en ansökan om inteckning.

När du försöker refinansiera, kan de bästa priserna sparar du en hel del pengar. Många villaägare har refinansieras på historiskt låga nivåer i de senaste månaderna, och de sparar hundratals dollar i månaden på sin avbetalning. Om du har gjort din forskning och är övertygade om att du kan få ett lågt Wells Fargo boränta, kan nu vara dags att hoppa in och köpa den första hem eller refinansiera din nuvarande.

Den övergripande trenden för räntorna har legat nere ganska länge som regeringen hoppas kunna väcka intresse på bostadsmarknaden genom att hålla priserna låga. Tyvärr har ännu inte arbeta som bostadspriserna fortsätter att visa stadiga nedgång jämfört med året innan. Förhoppningsvis kan dessa låga bolåneräntor kommer att uppmuntra bostadsköpare att gå ut och låsa in en kurs som kan vara den lägsta som de kommer att se över hela deras livslängd, detta var definitivt fallet i mars när räntorna var under 4,8%.