Washington Mutual inteckning – hitta rätt lån för dig

Började som ett bostadslån inteckning företag, var Washington Mutual startades redan 1889. Ursprungligen deras investeringar och bankverksamhet där begränsade till Seattle. Med diversifiering spree, i olika segment som konsument lån, kreditkort och regelbunden bankverksamhet, Washington Mutual har idag banktjänster kontor i mer än 36 stater över hela nationen. Med mer än femtio tusen anställda, erbjuder företaget utmärkta tjänster inom banksektorn.

Washington Mutual

Washington Mutual som ett hem inteckning företaget expanderat sin verksamhet bankdagar genom att förvärva banker över hela landet. Med sin expansion över stater har det utvecklats ett starkt fotfäste. Washington Mutual även känd som WaMu genomgick omfattande verksamhet under det senaste decenniet. En av föregångarna i att erbjuda bostadslån så tidigt som 1890, fortsätter WaMu att erbjuda bostadslån och det är en av de primära verksamheten.

Washington Mutual inteckningar

Är du första gången hem köpare? Washington Mutual erbjuder ett antal program hypotekslån för presumtiva bostadsköpare. Följande hypotekslån system erbjuds av Washington Mutual Mortgage

* WaMu Fixed Rate Mortgage Loan – En fast hypotekslån erbjuds för löptider från 15 till 40 år med ett tak på $ 3 miljoner dollar. Dessa lån kan kräva privata försäkringar för hypotekslån.

* Intresse Endast fast ränta inteckningar – lån erbjuds utan extra kostnad annat än räntekostnad under en period av 30 till 40 år. Dessa lån kräver privata försäkringar för hypotekslån.

* WaMu Justerbar Rate Mortgage – Med minimal förfarande är justerbar ränta inteckning lån erbjuds med både fast och rörlig ränta och med ett tak på runt $ 417.000.

* WaMu ränta Mortgage – Dessa lån erbjuds under en period av 30 år och med en mössa på $ 3 miljoner.

* Multi Pay Mortgage Loan – Erbjuds med ett lock av $ 1,5 miljoner dollar, är dessa lån erbjuds till både fast och rörlig ränta. Den förskottsbetalning av lån är gratis för de första tre åren och dessa lån kräver privata försäkringar för hypotekslån.

Flera låneprogram erbjuds av Washington Mutual Mortgage, de hjälper dig också att hitta rätt lån alternativ med tanke på dina krav.