warning_ … innan ett leasingavtal alternativ, måste du veta dessa fyra hemliga sätt att många investerare kommer att försöka dra nytta av dig.

Inser du att det nationella genomsnittet för framgångsrika
leasingavtal Optionsköpen är 15% -22%.

Tyvärr är dessa siffror är så låga eftersom alltför ofta, kommer investerare avsiktligt stapla oddsen till deras fördel.

Tänk om … jag kunde visa hur du fyrdubbla dina chanser att lyckas genom att avslöja några knep att investerare har använt i flera år, när de säljer ett hem “leasingavtal alternativ” eller “hyra till eget”.

Här och nu, kommer jag att avslöja 4 “Investor hemligheter” som investerare hoppas du inte haka på, eftersom de är utformade att skydda investerare och göra affären “tungt staplade i hans favör”.

Genom att upptäcka dessa lätt märkbara tecken, kommer du att kunna …
• hitta ditt drömhus och drömmer investerare omedelbart
• aldrig slösa din tid med att hantera en investerare försöker dra fördel av dig
• och alltid vara säker på att du har “staplade oddsen för framgång” i din favör.

Först av allt, om du funderar på att köpa ett hem, så grattis!
Du verkligen gör dig själv en stor tjänst genom att få in ett leasingavtal alternativ, och att få ut hyran fällan som har så många fastnat människor. Men, bara om du gör det rätt. Läs noga så att du kan stå den högsta chansen för en lyckad upplevelse med ut att bli tagen av en investerare.

hemlighet en:
stor handpenning / återbetalas alternativet övervägande

Jag påstår inte att en investerare som vill ha “några” säkerhet från hans hyresgäst / köpare är out of line.

Dock vara försiktig när man går med på att betala dessa. Det verkar så naturligt att känna att du måste betala detta, eftersom investerare brukar insistera på en ganska stor ner. Åtminstone något mer än en vanlig deposition.

De kommer att motivera detta behov med ursäkten att du är en kreditrisk och därför behöver den trygghet som du är seriös.

Det verkar logiskt inte det? Men vad de egentligen vet är att utifrån de nationella genomsnitten, de står en ganska bra chans att få detta hem tillbaka. Och när de gör det, … hoppas de att ha hållit din stora feta handpenning för sig själva.

Det är en enorm skyddsnät de sätter under sig för dagen som du ger dem hem tillbaka. Kom ihåg, de vet att om du är en genomsnittlig “Joe Köpare”, de står en 80% chans att få det hem igen i nästa handfull månader.

Det är sant att om du lyckas köpa hem, blir det irrelevant. Men kom ihåg min poäng, är investeraren antar redan att du kommer att misslyckas, och därför vill hålla dina pengar oavsett. Därför vill de ha en ganska stor en.

Hemligheten två:

hyra krediter

Detta är den största hjärntvätt som någonsin existerat.

som inte gynnar hyra krediter???
Svar – ALLTID, investeraren.

Investerare kommer ofta lura dig in i deras hem genom att lova hyra krediter. Eller med andra ord, ur varje månatlig betalning, är de eniga om att ta en del av denna betalning och ge det tillbaka till dig när du köper hem.

Till exempel, om du betalat $ 1200 hyra varje månad, … investeraren kan enas om att ge dig tillbaka $ 200 per månad. De kommer ofta kreditera det tillbaka till dig för din framtid handpenning eller stängning kostnad.

På ytan som låter bra för dig, eftersom du tror att han är generösa att erbjuda dig att stora besparingar.

Men här är fakta.

Mr Investor räknar att du kommer att vara en av de 80% som ger dem hem tillbaka.

Och om du frivilligt gav honom $ 200 mer än du borde ha – Gissa vem bara blev rikare på din bekostnad. (4 av 5 gånger)
Återigen, kan man hävda att om man lyckas det är irrelevant, och att du var glad över att ha haft den lilla boet ägg sparade eller krediteras tillbaka.

Men som jag sagt tidigare kommer jag upprepa att investeraren helt förväntar lagen i genomsnitt. Han räknar helt att du faktiskt inte kommer att köpa sitt hem. Därför håller han de $ 1000 han normalt skulle vilja, och även $ 200 per månad som du gav honom utöver så att han kunde göra detta thingy hyra kredit.

Mitt råd är detta … förhandla för att betala honom $ 1000 (som kommer att bli hans nät ändå när du lyckas), och sedan spara dina egna $ 200 i ditt eget bankkonto och hålla den borta från Mr Investerare händer helt och hållet.
Samma nettoresultatet till dig … Mycket mer säkerhet!

Hemligheten tre:

korta tidsramar och villkor

När en investerare endast har 6 eller 12 månaders termer, de sätter scenen för dig att misslyckas.

9 gånger av 10 du behöver 12-18 månader för att få din kredit redo för ett bostadslån.

Sällsynta är undantaget från denna regel Trots hur många löften långivare har gjort med dig om hur nära du är att få dina egna lån.

Var realistisk och låt inte en investerare lura dig till att ta något mindre än en 24 månaders leasing alternativet sikt.

Om en investerare har ditt bästa för ögonen de kommer att ge dig gott om tid att rensa upp dina frågor och hjälper dig att lyckas. Men tyvärr många investerare inte.

Detta är avgörande! Du måste ha en längd av begrepp som är lång och realistisk. Allt annat är självmord.

Hemligheten fyra:

Bristen på kredit reparation

Den genomsnittlige investeraren kommer inte att erbjuda att hjälpa dig att bygga din kredit upp medan du är i hemmet.

Detta är ett säkert tecken på att din investeraren tydligt vill att du ska vända hem tillbaka till honom i framtiden.

Var noga med att hålla sig borta från investerare som försäkrar dig om att “du kan hantera att en del av det på egen hand”.

DU KAN INTE! Så gör inte. Detta är ett område som 9 av 10 köpare behöver trovärdiga hjälp att övervinna sina utmaningar.

Om en investerare erbjuder dig kredit hjälp, då det är ett gott tecken att de vill att du ska lyckas. Men om de inte gör det … det är deras sätt att säkra oddsen till deras fördel, att de kan ta hem tillbaka i framtiden, eftersom du kommer att misslyckas.

slutsats:

Ett leasingavtal alternativ är ett mycket kraftfullt sätt att ta kontroll över din framtid. Om du inte kan annars få ett bostadslån Jag rekommenderar det över en vanlig hem eller en lägenhet.

Se bara till att du gör det rätt. Se upp för dessa tale kontrollampa tecken på ett rovdjur investerare.

Det finns företag och privata investerare där ute som erbjuder legitimt bra erbjudanden till hyresgästen / köpare som behöver en rättvis och ärlig chans. Vissa med framgång priser så hög som 90% av tiden. (Verserna riksgenomsnittet 15%) söka dem och jämföra några av deras erbjudanden till varandra. Aldrig nöja sig med ett hem där investeraren “stapla” oddsen till sin fördel genom att använda någon av dessa ovan angivna taktik.

Nu när du vet dessa fyra enkla hemligheter …

… Du är mer befogenhet att hitta rätt hem, till rätt pris, i rätt stadsdel, och med rätt investerare!