Wachovia lån ändring – tips på att få det

Under denna historiska lågkonjunktur, har Wachovia Bank varit villiga att hjälpa kämpande amerikanska husägare från att förlora sina hem till utestängning. De som söker hjälp med sina nuvarande bolån hitta sina ansökningar får avslag av Wachovia, inte på grund av att banken inte vill hjälpa dem men eftersom de inte förstår processen lån modifiering. Du kan läsa om processen genom att göra lite forskning om processen innan du ansöka till programmet. Följande tips kan hjälpa dig att kvalificera sig för ett lån modifiering från Wachovia eller valfritt antal finansiella institutioner.

forskning innan

Innan du ansöker om ett lån, alltid undersöka blivande långivare och de produkter de erbjuder. Med så mycket kunskap och information innan du besöker en långivare kan få dig mycket längre och din ansökan behandlas så smidigt som möjligt. En lite förberedelser kan gå långt under lånet ändring ansökningsprocessen.

skriva en umbäranden brev

Starta programmet genom att utarbeta en umbäranden brev. Brevet bör förklara flera saker, till exempel varför du skulle behöva ett lån modifiering för inteckning du har, vilka åtgärder man har vidtagit för att försöka lösa problemet, och hur mycket det betyder för dig att stanna kvar i ditt hem. Ett svårigheter brev är i huvudsak ryggraden i din ansökan och kan ge långivaren en mer konkret bild av personen innan dem. Detta är en möjlighet att anpassa hur din situation är och varför det är så viktigt för dig att få godkänt för lån modifiering för din inteckning.

fylla i ansökan

Du har två alternativ för att färdigställa en ansökan om ett lån modifiering med Wachovia. Du kan besöka någon gren och tala med en finansiell produkter rådgivare som är mer än villiga att hjälpa dig med någon del du kanske har frågor om. Du kan också fylla i ansökan på nätet, vilket kan spara tid på grund av bekvämlighet att göra det hemifrån. Du har också flera alternativ för att lämna underlag samt.

Du kan lämna in föremål såsom lön Män och uttalanden från din nuvarande inteckning långivare elektroniskt eller via fax eller per post tillsammans med din utskrivna ansökan. De flesta långivare tillåter numera du antingen e-post i din undertecknade ansökan eller använd en juridisk elektronisk signatur. Var noga med att läsa det finstilta noga när du skickar in din ansökan elektroniskt så det kan finnas juridiska friskrivningsklausuler angående använda denna metod.

göra en budget

Skapa en budget beskriver din månadsinkomst samt alla dina månatliga utgifter. Detta kan vara svårt för vissa människor att göra eftersom de inte har särskiljas vilka kostnader är viktiga och vilka är godtyckliga eller valfria. Till exempel betala din bilförsäkring är en viktig månatlig kostnad, köper biljetter till ett sportevenemang är en diskretionär kostnad.

Genom att skapa en budget, kommer du se var dina pengar går varje månad och du kan fatta avgörande beslut som kan spara dig en hel del pengar i det långa loppet. Detta kommer även att låta dig se vad du har råd med varje månad under ett lån omstruktureringsplan så se till att presentera din budget till din långivare så de hjälper göra detta konstaterande. När du har skapat din nya budget, se till att hålla fast vid det! Inte göra det kan leda dig tillbaka till där du startade trots att kvalificera för programmet.