vissa krav för att vara berättigad till SBA 7a lån

Att ansöka om lån är det bästa alternativet när vi står inför några finansiella kriser. Det finns flera typer av lån tillgängliga för olika ändamål. Bland dessa, SBA 7a lån är värda att nämna. SBA är en förkortning av Small Business Administration. För att vara berättigad till detta lån, låntagare måste uppfylla vissa krav för långivarna. Således, innan du ansöka om detta lån, är det bäst om du har viss kunskap om det. När du planerar att registrera dig för detta lån, kom ihåg att ditt företag ska vara ett vinstdrivande företag. Tillsammans med dessa, bör storleken krav uppfyllas.

Eftersom storleksstandarder varierar från en verksamhet till en annan, de beräknas antingen utifrån det genomsnittliga antalet anställda under de senaste tolv månaderna eller med genomsnittligt försäljningsvolym under de senaste tre åren. SBA 7a lån kommer inte att beviljas till låntagare om de har en källa för alternativ finansiering. Långivarna kommer att vägra din låneansökan om du inte har begått personliga resurser för din verksamhet. Förutom dessa kommer SBA 7a lån långivare kontrollera om låntagaren kommer att kunna betala tillbaka det lånade beloppet. Dessa långivare kommer också bevilja sådana lån till de individer som har bra karaktär, en förteckning över god praxis och många andra faktorer.

När din SBA 7a lån ansökan blir godkänd kan du använda den för att ställa upp nya affärer eller att utöka en befintlig. Du kan även använda dessa medel för att köpa ny mark eller utrustning, refinansiera befintliga skulder till mer acceptabla villkor eller för kort och lång sikt kapitalbehov.

Om du söker efter SBA 7a lån, är den bästa platsen att söka efter dem på internet. På nätet hittar du flera webbplatser som ger dig alla de riktlinjer som du bör följa när man väljer en långivare. Förutom dessa, har SBA 504 lån också införts för att hjälpa dig att utöka ditt småföretag. Med detta lån, kan du få fast belopp för byggnader, mark och utrustning. Också, de priser och villkor för dessa lån är oftast bättre i jämförelse med vanliga sådana. När din ansökan om lånet har beviljats, kan du använda pengarna till projekt med anknytning till ditt företag.

Du kan använda SBA 504 lån för att köpa en byggnad, renovera en befintlig eller ens köpa utrustning eller maskiner som behövs för din verksamhet. Men, kan du inte använda pengar från detta lån för att köpa aktier eller att betala av tidigare lån. Således, om du söker efter SBA 504 lån, måste du uppfylla vissa krav långivarna. Det första kravet är nettoförmögenheten värdet av ditt företag inte bör vara mindre än ett visst belopp. Tillsammans med dessa, kommer dessa lån inte beviljas om ditt företag är en fastighetsuthyrning eller ett investeringsbolag.

Således, SBA 504 lån är mycket fördelaktigt för små företag eftersom det tillåter dem att få tillgång till medel som inte kunde vara möjligt annars. I SBA 504 lån, är säkerheten normalt egendom eller utrustning som skall finansieras. Således är låntagare som ansöker om sådana fonder inte behöver inneha tillgångar för att vara berättigad.