vissa andra typer av bolån

Det finns många typer av bolån tillgängliga beroende på deras egenskaper som hjälper olika låntagare på olika sätt. Några vanliga bolån finns tillgängliga på marknaden beroende på vilka funktioner som mängden bolån, hur länge lånet lånat och även mängden av princip och ränta som skall betalas. Några fler lån i raden är lån med fast ränta och justerbar ränta inteckning. Bortsett från alla dessa lån finns det några andra typer av bolån som inte är allmänt i bruk, men tjänar till behoven hos olika människor.

Varannan vecka hypotekslån är en av ovanliga bolån som skiljer sig i vägen för att betala ränta. Ränta betalas ut veckovis istället för månadsvis. Detta är praktiskt lån för låntagare som föredrar att betala ränta varje vecka istället för varje månad. Annat är Jumbo Mortgage lån där det lånade beloppet överstiger det belopp som fastställts av Fannie Mae och Freddie Mac. Detta lån kallas ibland Bekräfta hypotekslån eller konventionella bolån. Denna typ av hypotekslån har högre ränta jämfört med andra lån som ska betalas varje månad.

Balloon Mortgage Lån och konstruktion lån Mortgage gå också raden av hypotekslån. Under lån ballong inteckning, kan låntagarna betalar låg ränta med en enorm summa av belopp varje månad under en period. Å andra inteckning handen konstruktion lån lånas för att bygga huset trots att köpa byggda hus. Människor som vill bygga sitt hem enligt dem kan ansöka om dessa lån.

2-steg bolån är en kombination av både fast ränta inteckning samt justerbar ränta inteckning. Det leder till att räntan kan fastställas för 3, 5 eller 7 år och efter viss tid låntagaren har att betala rörlig ränta. Långivare kan ringa på grund med en förvarning om 30 dagar. Assumable hypotekslån är de lån som tillåter ägaren av huset för att lämna av lånet till köparen av huset istället för att göra honom betala vid tidpunkten för försäljning. Alla ovanstående var dessa typer av bolån som inte är vanliga i bruk, men om de är bekväma bli bättre än vanligt.