vinstandelslån utan dokumentation – få ett bostadslån utan bevis income_

Är du företagare eller vill du göra en massa pengar för dina pengar så att du inte kan bevisa det mesta av vad du gör? Har detta gjort det svårt för dig att få ett bostadslån? Du kan få ett eget lån med ingen dokumentation för att hjälpa dig att få igenom din situation utan kamp. Du behöver bara veta huruvida denna typ av av lån för ditt hem är rätt för dig eller inte, och här är svaret.

Först, om du är en server, bartender, eller annan typ av medarbetare som gör kontanter tips som majoriteten av din inkomst, sedan använda ett lån som inte gör dig bevisa din inkomst kan vara det enda sättet du kan få ett lån för din hem. Detta eftersom du inte anspråk på alla dina inkomster och kan inte bevisa så mycket av det som du kan behöva. Denna typ av lån kommer att hjälpa dig i det långa loppet.

Andra, med ett vinstandelslån med någon dokumentation du inte kommer att behöva ge inteckning företaget någon lön stubbar, papper skatt, eller andra inkomster dokumentation. Men du måste ha en bra mängd kredit för att få lånet du behöver eftersom det är vad de letar efter.

Senaste, bara se till att om du är i en situation som du kan använda denna typ av lån till din fördel att du har råd. Ibland en kundansvarig för en inteckning företag kommer att försöka få dig att ta ett nej doc lån för att få dig ett lån. Detta kan inte vara bra eftersom du inte skulle ha råd med lånet och det kan vara därför de tvingar det på dig.