vinstandelslån saker du behöver veta om hur du öppnar hem kapital

Som husägare du bör vara väl medveten om att du har en tillgång som fungerar till din fördel när finansiella problem uppstår även frågor bostadsmarknaden. Ett hem kapital lån eller hem kapital kredit (HELOC) är ett bostadslån som erbjuds med ditt hem som säkerhet.

Mängden kapital du har uppnått är baserad på ditt hem värde. Det är helt enkelt skillnaden mellan dina befintliga bolån och värdet på ditt hem på dagens marknad. En annan viktig faktor är din kredit. Om du har sub-par kredit, en kredit värdering under 640, dina chanser minskar avsevärt i att få godkänt för ett hem kapital lån i dagens marknad. Även kan en hård pengar lån med priserna i de låga tonåren erbjudas. Därför är det viktigt att upprätthålla en god kreditvärdighet för oförutsedda situationer som kan uppstå.

Ett utmärkt sätt att få några nödvändiga medel från ditt hem idag är via en fast ränta hem kapital lån för en rad ändamål, såsom skuldkonsolidering, investera i en bra solid investering när tillfälle ges, eller för hem förbättring.

Det är alltid klokt att handla och jämföra priser innan man beslutar om en fast ränta hem kapital lån eller en justerbar ränta hem kapital lån för att se de fördelar och nackdelar med varje slag, så att du kan göra rätt val.

fast ränta hem kapital lån
En fast ränta hem kapital lån har en ränta arte som fastställts för lånets löptid. Det positiva med en fast ränta hem kapital lån är:

* Betalningen förblir densamma

* Din budget är lättare

Negativ av ett hem-vinstandelslån är:

* Dina betalningar inte blir lägre om federal reserve sänker räntorna

* Räntorna på fast ränta inteckningar är typiskt över rörliga lån ränta eller en HELOC.

rörlig ränta hem kapital lån
I motsats till en fast ränta vinstandelslån är räntan på en justerbar ränta hem kapital lån förändras alltid. Detta innebär att om räntorna stiger, så gör din betalning.

Fördelarna med denna typ av lån hem kapital är att om räntorna faller, så gör din betalning. Nackdelen är det inte lätt att budgeten på grund av betalning fluktuationer. Dock tillåter detta lån du att dra nytta av förändrade marknadsvillkor som du inte nödvändigtvis använda alla av lånet pengar på en HELOC. Du drar helt enkelt vad du behöver just då.