vill hyra ett kontor i London gör att du har täckt dina kostnader

Om du letar efter att hyra ett kontor i London, är chansen att du redan ska ha hittat dig själv en ansedd kommersiella fastighetsmäklare som kan förklara alla de logistiska och tänkbara hinder är inblandade i din flytt – de kan även hjälpa till vid planering och genomförande av flytten. Din fastighetsmäklare också bör tydligt förklara alla kostnader involverade när du hyr ett kontor i London – men för att dubbelkolla att du har allt täckt, använd vår checklista nedan.

Ett. Hyra – Naturligtvis, när du hyr ett kontor i London, är hyran själv kommer att göra upp de flesta av dina utgifter. Hyror varierar kraftigt beroende på var du hyr ett kontor i London – du betalar mest för prestigefyllda kontorsutrymmen i Mayfair, Belgravia och St James, medan Paddington, Waterloo och utkanten av City of London erbjuda billigare hyror och ändå ge en central plats.

2. Engångskostnader – Den rörliga processen kan innebära användning av en hel del tjänster, som alla kan ta tuggor ur din budget. Se till att du har med i beräkningen lantmätare arvoden och rättegångskostnader när organisera ditt drag – och den rörliga processen själv kommer att kräva pengar som ska spenderas på avlägsna och montera ut tjänster. Du kan spara pengar genom att välja att hyra ett kontor i London som redan har utformats och har utrustats med allt du behöver för att börja arbeta direkt. En extra engångskostnad är stämpelskatt – du måste betala detta på arrenden över ett visst värde.

Tre. Löpande kostnader – När du hyr ett kontor i London och din verksamhet regleras i, måste du betala för den fortsatta användningen av utrymmet. Kostnaderna kan omfatta räkningar och serviceavgifter – se till att du är medveten om vad du betalar för. Räkningar för gas, el, vatten och Internetanvändning kan eller inte kan ingå i hyran. Du kommer också att få betala fastighetsskatt som tas ut av den lokala myndigheten – som med hyran, kan kostnaden för fastighetsskatten när du hyr ett kontor i London förändras avsevärt från område till område och från kontor till kontor. Det kan ställa dig tillbaka så mycket som £ 20 per kvadratmeter varje år.

4. Mervärdesskatt – Eftersom de flesta byggnader är momsregistrerat, när du hyr ett kontor i London kommer du bli skyldig att betala skatt på priset på din hyra. För företag som inte kan få tillbaka mervärdesskatt, såsom banker, det finns icke-moms byggnader som finns, men dessa tenderar att vara ganska knappa.

Förhoppningsvis ska den här guiden hjälper dig att hyra ett kontor i London utan att bli stucken av oväntade avgifter. Det finns många kostnader för din flytt, för att inte nämna en hel del tid och planering, men frukta inte – det finns fortfarande sätt att spara pengar. En av de mest ekonomiska men förbisedda metoder är att helt enkelt hitta rätt kommersiella fastighetsmäklare – en fastighetsmäklare som arbetar på uppdrag av hyresvärdar kommer naturligtvis att försöka driva upp priset för att behaga sina kunder. Försök att hitta en kommersiell fastighetsmäklare som arbetar på uppdrag av hyresgäster, på detta sätt du är mer sannolikt att få en bra affär när du hyr ett kontor i London.