vilket CeMAP utbildning kan hjälpa dig att klara din CeMAP tentor

Om du behöver hjälp med dina CeMAP tentor och skulle vilja veta vilken CeMAP utbildning i London av den myriad av dem där ute kommer att hjälpa dig att klara de CeMAP tentor första gången måste du vara beredd att göra en hel del forskning!

Det finns massor av CeMAP utbildningar ute alla lovande du framgång i förbigående din CeMAP Tentor men hur många kan verkligen leverera? Många CeMAP kurser är revidering bygger, innebär detta att du kommer att ha någon att ringa honom eller henne själv en handledare som läser från huvudtexten boken och skäller ut de kala komponenter och innehåll. Du, i denna situation, kommer att kämpa för att ta allt i – om du inte är begåvad med ett fotografiskt minne! Detta är bokstavligen motsvarar att ha ett stort föremål tappade på huvudet från hög höjd. Du säkerligen inte kommer ihåg mycket efter det!
Därför kan man inte anta en stel undervisningsmetod för eftergiven ämnet Mortgage Råd & Practice. Konventionen har en vana att Avtrubbning sinnena när det gäller att förstå delar av det hela. Det mest framgångsrika sättet att passera CeMAP och verkligen absorbera CeMAP Kursplanen är att faktiskt inleda ett program för att engagera handledare-ledda studien.

Också vara försiktig med CeMAP utbildningar där utbildningsmaterial är inaktuella. Det finns regelbundna uppdateringar till kursplanen. Kontrollera alltid att CeMAP utbildningsanordnare materialet är aktuellt.

Du behöver en kurs CeMAP utbildning som är interaktiva, där du kan ställa handledare frågor och delta i diskussioner. Du behöver en mogen miljö som bidrar till studien där det inte finns alltför många distraktioner. Du måste också kunna ta håna undersökningar för att bedöma dina kunskaper. Du kommer att bilda bindningar med andra människor från olika samhällsskikt. Du kommer att vara motiverade att hålla igång även när ämnet är tråkigt så torr toast. Men du ser på det upplevelsen av att göra en bra kurs CeMAP utbildning i London kommer att stanna i ditt sinne.

Certifikatet i Mortgage Råd och praktik (CeMAP) är en erkänd examen delas ut av Institutet för finansiella tjänster (IFS), genom sitt moderbolag The Chartered Institute of Bankers (CIB). Den CeMAP examen har utvecklats med samarbete av rådets hypotekslångivare (KML).

Den CeMAP examen består av 3 moduler:
L-modul 1: brittiska Financial förordning (två enheter).
L-modul 2: Bolån (fyra enheter).
l modul 3: bedömning av inteckning rådgivning kunskap.
Obs: Alla moduler måste slutföras för att uppnå examen.

När det gäller undersökningar, är CeMAP 1 och CeMAP 2 bedömdes i en två-timmars tentamen består av 100 flervalsfrågor. CeMAP 3 bedöms i en två timmars tenta, men består av 60 frågor baserade på sex fallstudier. Examinationen kan tas i de flesta städer i Storbritannien, (vid körning centra teoriprov) och är datorbaserat. Du får dina resultat omedelbart.

Varje examen har minst godkänt på 70% per enhet. Till exempel är Cefa / CeMAP 1 består av två enheter, och ett resultat på 70% måste uppnås i varje enhet att passera modulen. Ett märke med 80% eller högre får en merit och ett märke på 90% eller mer erhåller en skillnad. Skulle du misslyckas en särskild enhet, har du bara att genomgå den specifika enheten snarare än hela modulen.

Futuretrend Training Academy ger hög utbildning kvalitet CeMAP i London. Detta inkluderar praktiken undersökningar, föreläsningar, presentationer och fallstudier. Vid tiden du är klar med utbildningen med proffs, kommer du ha åtagit minst åtta praxis undersökningar med omfattande feedback från handledaren. Kvaliteten på utbildningen sträcker sig även till den grad att om du misslyckas i en undersökning efter att ha varit en av sina kurser, kommer de att ge dig kontinuerlig utbildning och stöd utan ytterligare kostnad.

Det kännetecknande för en bra CeMAP kurs:

Tillräcklig tid. 10 dagar är branschstandard.
Undervisningen skall vara av lämpligt kvalificerad Mortgage / Finansbranschen professionella.
Alla lärare måste ha stor erfarenhet av undervisning.
Studiepaket och anteckningar revision ges.
Utbildningsmaterial uppdateras kontinuerligt i takt med officiell förändringar.
Tillgång till online-lärande zon.
Små interaktiva klasser (i genomsnitt 8 elever)
Tyst inlärningsmiljö.
Mock tentor, tidigare frågan papper.
Hög genomströmningen.
Progression rutter råd och hjälp.
Inlägg kurs support.
Gratis omtagningar.