vilken inteckning ska jag välja

Den utlåning industrin kan vara en förvirrande plats för potentiella köpare. Det finns justerbar ränta inteckningar (ARM, AOS), amorteringsfria bolån, traditionella bolån, allt-i-ett bolån med mera. Det är lån utan punkter som har högre räntor och lån som du kan fördela medel till punkter som bär lägre räntor. Hur en potentiell köpare välja vilken inteckning är rätt för dem, vad som gör de olika inteckningar, ja, olika? Varför vissa långivare råder köpare på en viss typ av inteckning?

För att ge en lite mer klarhet i en skumma värld, måste du fråga dig själv och din långivare några frågor. Att veta så mycket du kan om de olika typer av inteckningar kommer att hjälpa dig att bli en informerad köpare och fatta kloka beslut när det blir dags att välja en inteckning.

Den första frågan du bör besvara är: hur länge du räknar med att vara i detta hem? Om du inte? T planerar att vara där särskilt länge, då en 30 år inteckning med en fast ränta inte kan vara rätt för dig. Ett intresse som bara lån kan vara ett bättre alternativ om du planerar att endast bor där en kort tid och sedan sälja.

Kolla långivaren, AOS rykte så grundligt som möjligt. Vissa långivare är lömska, stapling dolda avgifter mot köparen samtidigt aldrig avslöja allt, AOS pågår. Internet är ett bra sätt att hitta feedback på vissa långivare, kolla forum och anslagstavlor kommer att avslöja en hel del information om långivare metoder och resultat. Förtroende är viktigt att välja en långivare, så gör dina läxor och se till att du, Aore bekväm med långivaren.

Kolla in de räntor långivaren erbjuder och hur länge de kommer att garantera dem. Är räntan rörlig eller fast? Få några löften skriftligt.

Bestäm hur mycket du kan ge som en delbetalning. Ju större handpenning, kommer de lägre månatliga betalningar vara. Om du inte? T har en massa pengar i förskott kan du alltid välja en högre ränta eller rörlig ränta, och dessa kommer att sänka det belopp som krävs för handpenning.

Vilka risker är du villig att acceptera? Om du har resurser eller viljan att ta risker, kan en justerbar ränta inteckning ger dig en lägre ränta, medan en fast ränta kommer att ge dig kunskap om exakt vad din månatliga utgifter kommer att vara, men på en högre ränta.
Ett annat alternativ för att avgöra vilken inteckning är rätt för dig är att använda en oberoende finansiell rådgivare (IFA). Dessa människor ger otroliga tjänster med dina behov och önskemål i beaktande och visar dig vilka inteckningar finns för närvarande det bästa på marknaden och vilka typer av inteckningar arbete med dina nuvarande behov och monetära situationen. IFA, AOS är oftast oberoende enheter och har ingen anledning att råda dig att välja en typ av inteckning över en annan eller en långivare istället för deras konkurrens. Använda en IFA kan kraftigt minska mängden stress som arbetar med att bestämma vad inteckning är rätt för dig.

Kolla in vår Colorado Home Loans hemsida http://www.colorado-loans.net- det bästa lånet priserna!