vilken inteckning minskning program bör du använda

Är du frustrerad av att hitta lösningar på dina personliga ekonomiska hinder? När du söker efter svar på dina ekonomiska frågor, får du bara lite snuttar av värdefull information, men ingen enkel, men omfattande lösning? Det kan verka som om du befinner dig i en oändlig reservoar av information, men du aldrig hitta någon verklig och betydande riktning, men det behöver inte vara fallet.

Det finns en lösning, och det är inte så komplicerat som man kan tro. Det finns vissa juridiska och garanterade tekniker som är tillgängliga för dig att göra det mesta av din inteckning.

Hantera din inteckning är en stor lösning, och varannan vecka program är inte det bästa alternativet. I själva verket kan det vara ganska saknas i jämförelse med den bästa som finns. (Den varannan månad programmet är inte ens värt besväret. Det bara kommer att spara ungefär en månad av din totala 30 år.)

De flesta som äger ett hem är bekant med det faktum att om de betalar en extra hus betalning ett år, kan de minska sina lån med 7 år. Det skulle innebära en 23 år inteckning.

Ett annat alternativ är att betala en extra $ 100,00 per månad, vilket skulle dekret din 30 år inteckning för att vara, i bästa fall, 15 år.

Det fina med den varannan vecka program är att du kan minska din inteckning ner till ca 18 år, genom att huvudsakligen en extra månatlig utbetalning per år, och detta utan att det är alltför uppenbart för din budget. Och i processen den arbetar sig igenom bankens amorteringsplan och minskar din totala intresse och den totala längden på ditt lån.

Men det finns en ännu bättre strategi!

Och det är inte komplicerat.

Genom att arbeta med de möjligheter inbyggda direkt i bankernas egna system, kan du utnyttja ditt eget kapital för att minska livslängden på din inteckning ner till ca 1/3 eller bättre. Det är 10 år eller mindre på en 30 år inteckning. Och en stor del av tiden, det är betydligt mindre än 10 år.

När ditt hus har betalats, kan du vända då du avbetalning till insättningar för ditt sparkonto.

Och så inte bara har du sparat tusentals dollar i ränta – och att det ibland är mer än vad du kan ackumuleras i din 401 (k)-programmet – men du har 20 år av dina amorteringar som du kan börja sätta in besparingar .

Det innebär att om din inteckning betalning är $ 600,00 per månad i 20 år skulle du ha en ytterligare besparing på $ 144,000.00. Om din inteckning är $ 1000,00, kan du spara $ 240,000.00. Det är nästan en kvarts miljon dollar.