vilka är de bästa inteckning erbjudanden

Bolånemarknaden är intressant just nu. Det finns en spridning av inteckning politik över de olika typerna av inteckning produkter, visar att hitta de bästa inteckning erbjudanden kan vara först svårt att avgöra vilka. Ungefär en fjärdedel av personer med en inteckning finns på deras långivare standard rörlig ränta (SVR) med många anger att de kommer att stanna kvar tills marknaden förbättras. De har goda skäl att stanna, många SVR är lägre än räntorna för närvarande erbjuds av andra bolåneinstitut som de ser ut att sy upp sina balansräkningar.

Med landet i recession och visar tecken på återhämtning kan det vara en svår tid att hitta de bästa inteckning erbjudanden, du vet aldrig när räntorna kommer att hoppa. Många människor i det andra kvartalet valde att gå med fast erbjudanden ränta inteckning så de kunde låsa in en låg del medan räntorna är låga liksom ge sig sinnesro av att veta sina räntor varje månad utan höjningar tillämpas . Fast ränta inteckning erbjudanden har dock skjutit upp som swappräntorna som bankerna använder har ökat.

Men Bank of England har förutspått en återhämtning kommer att vara långsam och inflationen kommer att hålla sig inom målet för någon gång därför det bästa inteckning erbjudanden för tillfället ser ut tracker inteckningar. Dessa kommer att ha en ränta utgörs av basräntan och sedan en viss procent för att spåra över det. En sökning på inteckning erbjudanden visar att dessa skulle ge de bästa räntorna för konsumenterna just nu med räntorna att gå upp till ca 2,5% för att göra gällande fast ränta inteckning erbjuder bättre värde.

Bank of Englands guvernör är en mycket trovärdig källa, och om jag letade efter en inteckning i det ögonblick jag skulle gå med en tracker inteckning och sedan ser att förändras när räntorna var på en stadig ökning. Jag skulle ta tillfället i akt för de låga räntorna att betalar på lånet nu så jag kan minska inteckning så mycket som möjligt.

Om du föredrar att spela det säkert då de bästa inteckning erbjudanden för dig skulle vara fast ränta inteckning politik.