viktigaste punkterna för att arrangera en inteckning

Du kan se fram emot att bygga ditt drömhus, eller du kan bäras ut från uthyrning av lägenheter och är fast beslutna att gå att söka efter något mer som gäller för dina behov och krav, och därför är du också ute efter ett hem inteckning som kommer att sköta det ekonomiska ansvaret som kommer med att köpa en homeand bygga ett hus i första hand.

Först av allt, kommer ni att forskning slags inteckning affär belopp du kan få för hemmet. Normalt finns det en skillnad på mellan 10 till 20 procent som måste vara frontman av dig och resten kommer att arrangeras av den finansiella institution som tar hand om hypotekslån. De flesta byggnader föreningar arbetar med sina egna mäklare och därför är det inte alltför svårt att hitta någon som är villig att ge dig ett bolån.

Ändå innan du accepterar något av de villkor som dessa företag eller inteckning mäklare gör dig, bör du räkna ut det exakta beloppet av räntekostnader som inteckning mäklare är att erbjuda dig, och vad det innebär i form av månatliga inteckning betalningar – Hur länge ska de betalningar kommer att gå på för, och vad är de andra servicekostnader att mäklaren kommer att tillämpa på din inteckning. De flesta brittiska inteckning mäklare har en särskild serviceavgift som de tar från dig vid tiden för låneavtalet.

Dessutom måste du räkna ut dina inkomster och utgifter och hur mycket du verkligen måste betala på ditt bolån innan du ska acceptera erbjudandet. Det är det viktigt att du har möjlighet att ha en bra kredit historia för att kunna få ett erbjudande hem inteckning, och om mäklaren inte har behandlat dig innan, kanske du har att erbjuda bevis på din förmåga att kunna hantera bolån i första hand.

Dessutom kommer din egendom tas som garanti för lånet. Du måste komma ihåg att om du av någon anledning inte kan betala lånet enligt villkoren för långivarna, och då de har laglig rätt att ta ditt hem borta och sälja den på auktion för att ta igen sina förluster. När du har tagit ett bolån för att bygga ditt hem, hör hemmet till banken tills du har möjlighet att betala lånet planen fullt ut.

Det är också viktigt att studera olika typer av inteckning planer om det är en bostad plan eller en semester hemma plan, eller en dålig kredit hypotekslån, eftersom det finns många skillnader i deras bolåneräntorna och detta kan visa sig vara mycket fördelaktigt för dig i längden. Om du är berättigad till dessa typer av inteckning planer, då detta kan göra en skillnad på vilken typ av hem du letar efter, och du kan även tänka ge för att köpa en två sovrum egendom i stället eller en ett sovrum ett.