viktiga lån modifiering frågor att ställa

frågor att ställa innan du anlitar någon att ändra ditt bolån

Inte alla lån modifiering företag är desamma. Om du bestämmer dig för att söka hjälp av någon som påstår sig ha erfarenhet av ändringar bolån, då behöver du några bra information innan du gör några beslut.

Välja någon att förhandla med din långivare om möjligheten att göra ändringar i din hypotekslån är en av de kritiska frågor som kan kosta eller spara dig tusentals dollar. Vid themortgagereel.com, förser vi dig med specifika frågor du bör ställa för att säkerställa att du får den bästa representationen.

Vissa företag kanske föredrar att du don? T ställa dessa frågor, eftersom den kunskap du, Äôll vinst från sina ärliga svar kommer att ge dig en mycket bra idé om vad resultatet du kan förvänta dig från att använda företaget att ändra ditt bolån. Det, aos viktigt att du gör rätt beslut om vem som ska förhandla med din långivare om vad som troligen är den enskilt största finansiella investeringen åstadkommer ditt liv idag.

Ett. Är du en advokatbyrå med erfarenhet inom bolån och fastighetsrätt?

2. Om så är fallet, hur många år har du tränat lag?

Tre. Om jag anställer dig att förhandla med min långivare, kommer vår kommunikation skyddas av advokat och klient privilegium?

4. I vilka grupper och organisationer är du en medlem som kommer att ge mig mer självförtroende och trygghet i din förmåga att förhandla med min långivare?

Fem. Kan du ge svar på mina juridiska frågor?

6. Kommer jag att ha direkt tillgång till ett aktivt licensierad advokat i ditt kontor om mitt lån modifiering?

7. Kommer en advokat vara tillgänglig för att svara på mina juridiska frågor utan någon extra kostnad eller kostnad?

8. Har det förekommit några disciplinära åtgärder eller undersökningar inletts mot företaget eller någon av dess anställda av någon statlig enhet, organisation eller rättsvårdande myndighet?

9. Har det funnits någon konsument krav och stämningar som riktas mot företaget eller någon av dess anställda?

10. Är ditt företag och alla som kommer att arbeta på mitt fall licensierade av staten att utföra lån ändringar?

11. Vilka myndigheter, föreningar och etiska regler reglerar ditt företag och hur den bedriver verksamhet?

12. I genomsnitt, hur lång tid det tar för dig att få mitt bolån modifieras?

13. Vad är din totala framgång att erhålla lån ändringar för dina kunder?

14. Kommer ni ge mig en skriftlig analys av mina lagliga alternativ?

15. Kommer du att förhandla direkt med långivaren, AOS advokater eller med samma anställda med vilka jag kunde prata om jag ringde långivaren själv?

16. Kommer du att kunna få ett lån modifiering för mig även om jag tillflyktsort, missade? T någon avbetalning?

17. Kommer du utföra en Forensic Loan Audit och juridisk analys av mina dokument hypotekslån?

18. Om det är lämpligt eller nödvändigt för dig att hota min långivare med rättsliga åtgärder, kommer du att kunna göra det och stå bakom dina ord med duktiga advokater som har rättssalen erfarenhet?

19. Är ditt kontor ligger i mitt tillstånd?

Vi uppmuntrar dig att undersöka dina alternativ noggrant. Se Professionals Corner på themortgagereel.com för en lista över proffs lån modifiering som kan hjälpa dig att få snabb, prisvärd och effektiv lindring av ditt bolån.

Don? T tveka att ringa, blogg eller maila oss med frågor. På themortgagereel.com Vi uppmuntrar dig att ställa fler frågor för att utbilda dig själv. Skapa och underhålla drömmar om homeownership är nyckeln till att hjälpa denna ekonomi återhämta sig.