viktiga egenskaper hos refinansiera bostadslån, hem kapital lån och lån modifiering

Refinansiera inteckning är tydligt att ersätta den befintliga bostadslån med en överlägsen som vanligtvis ger lägre ränta och därmed lägre månatliga betalningar. När priserna har sjunkit tillräckligt för att motivera de refinansieringskostnader, skulle omkopplaren vara klokt att spara pengar på vanligt den största hushållens ansvar. Personer med hem kapital skulle kunna använda pengarna till några andra sätt som hem förbättring, betala andra höga räntor lån, kreditkort, räkningar och även för företagsinvesteringar. Refinansiering en inteckning kan sänka skuldbördan märkbart och låta de pengar som sparas ska användas för andra kostnader. Vissa människor kanske vill betala av sina lån tidigare genom att utnyttja de besparingar räntebetalning att betala av utestående kapital.

En del människor föredrar att inte refinansiera hela det utestående hypotekslån, istället ta ut pengar från hem kapital. De kan uppnå detta genom att få ett lån hem kapital även känd som topplån. Som namnet antyder, är detta ett lån utöver den befintliga hem inteckning som hålls utan förändring. Om du behöver bara liten mängd kontanter för att täcka dina behov, skulle detta vara ett bättre alternativ än refinansiering. Dessutom, om de aktuella bolåneräntor är högre än den ränta du betalar, skulle det inte vettigt att byta bostadslån du har.

Lån modifiering sker via din befintliga långivare. Vanligtvis är människor som behövs för att vara i efterskott innan ett lån modifiering invändning godtas. Lån modifiering används vanligen för att hjälpa till att få folk uppdaterade med sina bolån. Din långivare skulle vara övertygad om att sänka räntan för att hjälpa dig hantera bättre med betalningarna. Du måste göra ett fast mål för att förverkliga en fruktbar lån modifiering, det är inte bara en fråga om att bli kvalificerad för en bättre förhandlare.

Lån modifiering är densamma som omförhandla ett bättre avtal med din långivare. För att göra att du måste vara i stånd att byta ditt hem inteckning till en separat långivare. Med andra ord skulle en bra kredit värdering, säker inkomst och en del hem kapital hjälper väldigt mycket. Då skulle din nuvarande inteckning företag vill inte att du ska refinansiera men bo med dem. Det är väl klokt att söka potentiella erbjudanden styrränta innan du kontaktar din långivare. Du vet aldrig du kanske hitta en oöverträffad affär någon annanstans medan du söker efter.