vikten av inteckning råd

Trots ett avsevärt lågt Bank Of England ränta och ett tillräckligt utbud av bostäder, är nivån och antalet beviljade bostadslån notoriskt låg.

Den brittiska lyfts ofta med att ha en av de mest sofistikerade och ofta komplicerade inteckning marknaderna i världen och den brittiska bolånemarknaden har utvecklats avsevärt i sin komplexitet under de senaste åren. Behovet av expert inteckning råd har aldrig varit viktigare än det är i dag för inteckning innehavare.

Mortgage rådgivare, och ytterligare oberoende rådgivare inteckning har tillgång till hela den finansiella marknaden av inteckning planer och produkter från praktiskt taget varje inteckning leverantör på marknaden.

För första gången köpare som köper sin första bostad eller till befintliga villaägare som vill re-inteckning, är det särskilt viktigt att söka råd expert inteckning för att se till att varje enskild inteckning innehavaren säkrar rätt hem lån för sina egna personliga förhållanden.

förmåner
Oberoende inteckning rådgivare och oberoende finansiella rådgivare har obegränsad tillgång till hela den finansiella marknaden och varje särskild inteckning plan och produkt som finns på marknaden och tillgängliga. Detta skiljer sig till sina kontrakterade bostadsräntor rådgivare som arbetar på uppdrag av ett länkat eller särskild inteckning leverantör som levererar och rekommendera produkter och planer inteckning från den länkade företagets egen portfolio bara. Även om rekommendationen att en potentiell inteckning innehavare kan vara den bästa av ett företags inteckning plan intervall, kan det inte, och oftast är inte den bästa inteckning affär för den enskilde ur hela den finansiella marknaden.

Faktum oberoende inteckning rådgivare och internationella ramavtal har sofistikerad specialiserade program som kan skanna hela finansmarknaden i minuter, hjälpa till att matcha varje enskild potentiell inteckning innehavaren rätt produkt utifrån sina unika personliga och individuella omständigheter. Vikten av sakkunnigt gifta upp rätt inteckning innehavaren att rätt inteckning produkt medför ytterst om pengar besparingar på lång sikt.

Det finns idag ett överflöd av inteckning erbjudanden, men vissa är inte tillgängliga för allmänheten är endast tillgängliga via rådgivare specialiserade inteckning, vilket återigen förstärker potentialen för att göra den bästa matchen av produkt än något annat parti.

Mortgage rådgivare är experter på hur inteckning planer och produkter fungerar och vet några kryphål i systemet och för-och nackdelar för varje inteckning produkt som kommer att hjälpa till att bygga upp den inteckning innehavaren med en bättre bild. De kommer också att gå igenom eventuella problem eller frågor, promenader inteckning innehavaren genom varje agerande av inteckning affär.

Många oberoende finansiella och inteckning rådgivare tar ofta bara en avgift på mindre än en halv procentenhet, så det är en vanlig missuppfattning att rådgivarna är dyra. Vissa tar även ut någon avgift till inteckning innehavaren som inteckning leverantörer själva betalar rådgivarna för deras råd och stöd.