vikten av en total inteckning lösning

När långivare letar efter en inteckning lån via systemet, de eller hur? T letar bara för att systemet med de mest strömlinjeformade processer eller enkel implementering. Det finns många faktorer som går att köpa en LOS inklusive transaktioner och datasäkerhet, dokument följs, tillgång online och applikationer och skalbarhet, för att nämna några.

Även om många leverantörer säljer sig själva som den kompletta lösningen för alla långivare i någon nisch, och på någon marknad, hur kan de garantera möjligen optimal funktionalitet för alla storlekar kontor med en geografisk räckvidd och en mängd olika anpassningar krav? Att införliva ett nytt system lån originering är inte bara viktigt ur ett datasäkerhet och efterlevnad stå punkt, men också för att långivarna måste hitta den bästa lösningen för att passa deras individuella affärsmodeller.

Med alla de inteckning LOS leverantörer där ute, långivare måste göra sina läxor när de köper en LOS lösning. Det finns leverantörer som har de verktyg och teknik för att ge total inteckning lösningar för banker, mäklare, kreditföretag och sekundära marknadsförare. Långivare måste bara veta vad man ska leta efter och var du ska leta.

Å andra sidan, kan finna en total hypotekslån lösning originering programvara kraftigt öka en långivare, AOS dokument efterlevnad och datasäkerhet genom att minska antalet händer ett lån passerar, och öka sin lönsamhet genom att effektivisera deras affärsprocesser och konsolidera alla sina bostadslånet.

Så vad som utgör en total inteckning lösning? Förutom teknik kunniga och aktuella efterlevnad och säkerhet kunskap, långivare behöver ett lån originering leverantör mjukvarulösning som kommer att vara en partner i deras verksamhet, inte bara genomföra ett system och lämna. Software lösningar måste vara en konkurrensfördel för långivare, men de kan, AOT utföra sin uppgift utan en leverantör partner som har den flexibilitet att ändra och anpassa lösningar som krävs för att uppfylla långivaren, AOS ändra volym, marknadskrav och unika erbjudanden.

Högkvalitativa leverantörer, förutom att ge LOS system som hanterar originering, service, säkerhet och efterlevnad, kommer också att ge parallella tjänster för att stödja LOS och kunden, aos övergripande affärsmodell. Dessa tjänster kan inkludera egen design webbplats och IT-stöd. Viktigast, pålitliga leverantörer är de som har möjlighet att visa hur deras system är den bästa lösningen för varje kund, AOS särskilda behov, och hur systemet kan modifieras eller anpassas för att stödja varje kund, AOS specifika affärsmodell och tillväxtmål.
Inte alla långivare letar efter en end-to-end-lösning. Vissa föredrar en lösning som ger dem möjlighet att enkelt integrera tredjepartsleverantörer. En komplett lösning är en som erbjuder full funktionalitet, men som kan skalas sina erbjudanden upp eller ner beroende på varje klient, AOS unika behov och krav process.

Dessutom är förmågan att erbjuda många webbapplikationer och tjänster nyckeln för någon LOS leverantör. Inte alla långivare har det startkapital som krävs för att köpa ny mjukvara eller uppdatera befintliga system, och behöver flexibilitet för webbapplikationer för att bygga volym och öka investeringskapital. En LOS leverantör partner som kan tillhandahålla dessa tjänster först och sedan odla sina erbjudanden som kunden, aos behov växer kommer att utveckla långvariga kundrelationer och ett rykte som en pålitlig leverantör och system expert inom utlåning industrin.