vet hur man refinansiera bolåneräntan

Refinansiera inteckning ränta är räntan som du får ditt hus refinansieras. Det finns många faktorer utöver förhandling som bestämmer en låg refinansiera ränta. Dessa faktorer är din kredit värdering, den långivare som du väljer och lånet marknadstrender.

refinansiera boränta – göra ett noggrant val

Ett behov av att refinansiera ditt hus kan uppstå när som helst på grund av någon anledning. Du kan hitta dig själv i en ohanterlig skuld eller du kanske planerar att köpa en annan fastighet, eller om du vill använda en låg ränta än den nuvarande. Denna lista kan gå på, oändligt. Allt kan uppmana dig för refinansiering ditt hem, men det faktum att densamma är att du vill ha lägsta möjliga refinansiera bolåneräntan.

Precis som alla andra lån, kommer räntan beror på din kredit historia, den del av skulden som du är under och din månadsinkomst. På grundval av dessa faktorer, om du uppfyller kraven för en låg ränta refinansiera, är det gott och väl. Men, om du inte uppfyller kraven för det, vänta och förbättra din kredit värdering först.

Alla missade månatliga avbetalningen, försenad återbetalning kreditkort, obetalda lån, eller din låga skuld till tal, alla dessa faktorer bidrar till en låg kreditvärdighet. Du kan säkert förbättra kredit värdering genom att arbeta på dessa faktorer. Till den tiden, kanske refinansieringen inte vara en fördelaktig affär. Ändå är det inte omöjligt att få ditt hem refinansieras. Vad du behöver göra är att leta hårt för ett lån långivare som kan erbjuda dig en låg refinansiera inteckning ränta.

Bortsett från att upprätthålla en bra kredit historia, finns det några andra punkter som du måste tänka på innan refinansiering. Dessa är följande:

gå för hela inteckning refinansiera

En split inteckning refinansiera kommer att höja räntan. En öppen kredit på ditt hem kapital kommer också att påverka räntan. Det är tillrådligt att innan för en fullständig refinansiering, ta ett expertutlåtande. Om du redan har en bra ränta inteckning, då refinansiering inte kan ge dig några fördelar. Istället kanske du får betala mer pengar på grund av de extra kostnader som refinansiering, såsom expeditionsavgift.

hem kapital kontanter ut, inte hälsosamt för refinansiera

Du bör överväga att kassera ut ditt hem kapital endast i vissa mycket allvarliga behov. Eftersom detta inte är ett hälsotecken för din finansiella ställning. Därför, när du går för refinansiering, om ditt hem kapital är intakt, kommer långivare som erbjuder en låg refinansiera inteckning ränta.

tjäna poäng

Om du tar ett lån och förblir med den för en bestämd period på sju år, tjänar du poäng. Baserat på dessa punkter, kan man hämta själv en låg ränta. Satsa på detta endast om du är säker på att du har fått en bra hastighet. Gör en jämförelse mellan kostnaden för poäng och de potentiella besparingarna. Bestäm på grundval av detta resultat.

Och sist men inte minst, göra omfattande forskning och jämförelse shopping för att få lägsta möjliga refinansiera bolåneräntan.