vet din poäng hypotekslån om du är en första gången hem köpare

Lägg till att det oro för att försöka få en inteckning, och detta kan vara en regelrätt stressig tid för dig. Det finns några tips av handeln som kan ge dig ett försprång när du är en första gången hem köpare. Det första du behöver göra är att se till att din kredit rapport är i god ordning. Du vill inte ha några överraskningar att dyka upp när du kommer ner till ansökan om att första gången hem hypotekslån. Att veta vad din inteckning kredit värdering är i förväg kommer att ge dig ett försprång i landningen som drömhem.

Det första du behöver göra är att få en kopia av din kredit rapport. Analysera varje punkt och varje rad mycket noggrant. Leta efter saker som verkar snett. Om det finns kreditkort öppna som du inte använder, har konton stängda. Kontrollera om någon produkt som kommit upp som avvikelser eller fel på din rapport. Det skulle se ut utestående konton som du vet har betalats. Du kommer att behöva ha dem korrigeras innan du ansöker om ditt första gången hem köpare hypotekslån.
Din inteckning kredit värdering kommer att påverkas om det finns skillnader på din kredit rapport och du kanske inte får inteckning du vill. Att rensa upp i
fel, skicka en skriftlig begäran till bolaget ber dem att reparera avvikelsen. Behåll en kopia av all dokumentation. Om felet inte är löst genom
gång du ansöker om ditt lån, kan du behöva visa det.

När du har felen korrigeras och oanvända konton stängs, kommer du att vara på god väg till en hälsosam ser hypotekslån kredit värdering.