vet bästa sätt att refinansiera ditt hem

Med de aktuella bolåneräntor nära hela tiden dalar, är många villaägare som vill refinansiera sina befintliga lån, och nya bostadsköpare som vill få en ny inteckning. Båda har två mål i åtanke, först för att få lägsta möjliga bolåneräntan och andra för att få den med minst antal avslutande kostnader.

Webbplatsen BrokerBids.com betonar öppen konkurrens mellan mäklare och långivare att ge konsumenterna bästa möjliga inteckning erbjuds tillsammans med en fullständig god tro uppskattning som beskriver alla kostnader i en tryckbar sida. När konsumenten finner ett erbjudande de vill gå vidare med affären är låst med att mäklare och du kan börja refinansiering din inteckning eller få din nya bostadslån. De mäklare och långivare är bundna till deras erbjudande, eftersom konsumenterna kan lämna en återkoppling utifrån sina erfarenheter.

Processen med att hitta din nya inteckning är ganska enkel och tar mindre än fem minuter att slutföra. Första konsumenter placera sin applikation som frågar om hem informationen, sysselsättning och inkomster, och kontrollerar din kredit endast en gång för att få din kredit poäng och balanser. De mäklare och långivare granskar din ansökan och göra sitt bästa erbjudandet. Det finns inga telefonsamtal under processen, och det finns ingen avgift för konsumenterna att använda webbplatsen.

Inte bara spara det enda program du tid att svara repetitiva frågor, men det bara sätter en förfrågan på din kredit rapport. Utan krångel med upprepade telefonsamtal brokerbids.com gör shopping för din nästa inteckning snabbt, enkelt, och huvudvärk gratis.