vet allt om andra inteckning finansiering

Om du är i marknaden för ett lån i en hast och vill att det ska vara en andra inteckning som ditt bästa valet så bör ni veta några mycket viktiga information. Dessa egenskaper är förknippade med att få en andra inteckning kommer att göra ditt beslut och hela processen lite enklare.

Först av allt en andra inteckning är precis vad det är. Det är en inteckning säkrad genom eget kapital i ditt hem och är underordnad den primära lånet, vilket normalt är större än den andra inteckning. Vanligtvis människor väljer en andra inteckning eller kredit på sina hem som mängden är mindre och det inte längre än 15 eller 20 år. En fördel utnyttjas av många människor som väljer ett topplån är att befästa och betala av högre ränta skulder såsom kreditkort, billån och även lån utbildning.

En nackdel är att den andra inteckning är en kvarstad säkrade mot ditt hem. Så om du missar en inteckning betalning eller inte betala alls under tre månader kan du gå in avskärmning och förlora ditt hem. Dessutom är räntan på ett topplån högre än räntan på ett bottenlån.

Som är fallet med en första inteckning, bär andra inteckning stängning kostnad avgifter såsom registrering, avveckling, originering, bedömning, notarie och diverse andra föremål. Ibland alla eller vissa av dessa kostnader inte tas eller dras av från lånebeloppet. Men totalt sett är betydligt lägre än en senior inteckning. Din första inteckning har oftast en lägre ränta så att de flesta människor inte vill röra den, särskilt om de har för avsikt att betala tillbaka den andra inteckning innan dess löptid.

På grund av ekonomin, har vissa typer av topplån tagits bort från marknaden, såsom anges inkomster och inga doc topplån från ca 90% eller mer av de grossist långivare och banker. Även om man söker tillräckligt hårt, är de fortfarande som erbjuds till mycket högre räntor än för ett år sedan med lägre belåningsgrader i 60 till 70% räckvidd. Om du behöver snabba pengar och har mer än 50% eget kapital, kan ett hårt pengar långivaren brukar erbjuda ett topplån till dig även med låg kredit värderingar i 10 dagar eller mindre. Detta gäller för linjer hem kapital kredit också. Dessutom har vissa banker minskat eller utplånats låntagarens krediter på grund av deras granskningar av fastighetsvärden. Så, om du lånar pengar eller har tillgång till ett kapital, sätta dig bättre det till god användning eller det kunde kallas tillbaka.