Vermont inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Vermont

Kanske du, Aore köpa din första hem i Vermont, eller kanske du, Aore flytta till Vermont från en annan stat. Hursomhelst, det, aos viktigt att du utbilda dig på Vermont bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du, Äôll behöver veta innan du köper ett hem i Vermont:

Medianvärdet priset på ett hem i Vermont är $ 111.500. Nyligen har hem i Vermont varit uppskattar vid hastigheter över riksgenomsnittet. Som ett resultat, inkomstnivåerna i många delar av Vermont är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån. I själva verket, villaägare i många Vermont städer betalar mer än den rekommenderade 30% av sina inkomster mot bostäder.

Priset på bostäder i Vermont varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel, i Burlington, Vermont, var medianvärdet priset för en bostad i sommaren 2005 $ 338.000, men i Montpelier, var Vermont, medianen priset på ett hem $ 294.000, och i Rutland, Vermont, var det $ 288.000. Genomsnittlig ränta i Vermont är under riksgenomsnittet, och jobbtillväxten är jämförbar med det nationella genomsnittet.

Vermont State lag förbjuder utfärdandet av linjer hem kapital kredit. Dessutom kräver det att en defekt inteckning behandlas som om den aldrig hade spelats in.

Varje år Vermont Housing Finance Agency värd en rättvis hem köpare där potentiella husägare kan träffas och prata med bolåneinstitut, fastighetsmäklare, advokater, hem energi specialister, bland annat. Hemmet köparen Fair erbjuder bostad utbildning workshops, kredit-och budget rådgivning, post-köp rådgivning och efter köp workshops.

Vermont, ger AOS Housing Finance Agency låg ränta finansiering för villaägare som uppfyller vissa intäkter och köpgränser pris. Information om dessa program finns också på Home Köparen Fair.