verktyg för att besluta om refinansiering en inteckning

När du tittar på refinansiering en inteckning, det finns många faktorer som du måste tänka på innan ett slutgiltigt beslut. Lyckligtvis är bolåneinstitut börjar förstå att det är bra för alla parter om deras kunder är så väl informerade som möjligt innan du gör ett beslut om lån. Det är därför det finns nu en uppsjö av gratis verktyg på nätet för att ge villaägare mer information om deras möjliga alternativ. Här är några som du bör känna till:

Inteckning räknare: En inteckning refinansiering kalkylator kan ge dig en idé om om det är ekonomiskt vettigt att refinansiera en inteckning på den aktuella räntan. Med hänsyn till faktorer såsom den huvudsakliga balans och månatliga betalningar på en inteckning tillsammans med befintliga och nya bolåneräntor, avsluta kostnader och mer, kommer kalkylatorn beräkna nya bolåneräntor tillsammans med hur lång tid det tar att betala av avslutande kostnader.

Hem värde projektion: Använda faktorer, inklusive nuvarande hem värde och plats, kommer dessa räknare bestämma ett ungefärligt värde för ditt hem vid vissa punkter i framtiden. Detta kan vara användbart för att avgöra huruvida det är mer förnuftigt att refinansiera en inteckning eller sälja huset och köpa ett nytt hus med olika termer.

Bolåneränta jämförelser: Du kan också jämföra fast kontra justerbar bolåneräntor och se vilken som ger bäst valuta för dig både på kort och lång sikt.