vem som helst kan få leder lån ändring – på gott och ont

De flesta företag som specialiserat sig modifierande lån utnyttjar lån modifiering leder till söka efter potentiella kunder. Majoriteten av husägare, de som söker modifiering kan undra vad lån modifiering leder är, men ordet “leder” bör berätta allt: De är försäljningstillfällen med ett unikt namn.

Modifiering företag får dessa leder från en rad olika källor: Några kommer från ren antagande baserat på låginkomstområden, medan andra kommer från lån modifiering-baserade nyhetsbrev, webbplatser, och på nätet grupper. Det finns nästan ingen gräns för källor företag kan få information om villaägare som söker lån modifiering – några även sälja uppgifter till varandra för både monumentala och triviala priser.

Få lån modifiering leder är otroligt lätt att få, och alla som strävar efter att öppna en modifiering företag kan enkelt starta egna råd hemsida erbjudande och få hundratals, kanske tusentals, av e-post och hemadresser.

Det finns två nackdelar med detta:
Ett. De flesta husägare vill inte bli kontaktade av dessa företag.
2. De som kör underprissättning bedrägerier under sken av modifiering företag kan få information med lika mycket lätthet som ett legitimt företag.

De bedrägerier göra så mycket skada för legitima företag som de gör husägare försöker få modifierade lån. Eftersom det finns så många rovdjur som utger modifiering tjänster, laglydiga och legitima företag har problem med att få kunder och hålla deras förtroende.

Problemet har blivit så dålig att FBI har börjat agera på eventuella bedragare. Delstaten Kalifornien, som har en av de högsta avskärmning priser i hela landet, driver på för att få förskott avgifter förbjuden och varje betald modifiering tjänster att presentera ett brev som informerar husägare att det finns gratis FHA-certifierade representanter tillgängliga för att ge dem exakt samma tjänster.

Det är diskutabelt om lån modifiering leder faktiskt har hjälpt industrin. Medan en handfull faktiska tjänster finns där ute, dussintals – hundratals – fler väntar runt hörnet och är beväpnade med tusentals och åter tusentals husägare information.

Det är inte en överraskning att folk tittar på att få modifiering är att vara mer fundersam att söka rådgivning på nätet, och är försiktiga med att registrera dig för allt som rör lån modifiering. Det finns så många fler rovdjur köper sin information än företag som den har fått ur handen. Ingen gillar att få sin information handlas mellan eller ges till människor de är omedvetna om, men många intet ont anande husägare har redan talangscouter ut – och ens lurade. Så man är kvar att undra om lån modifiering leder är vän eller fiende.