vem behöver en inteckning broker_

Vem behöver en inteckning mäklare, är allt de gör låna din klocka för att berätta vad det är. Den databas bolåneinstitut och produkter som de har tillgång till är inget annorlunda än vad du eller jag kunde ta reda på för oss själva. Anyway min bank är verkligen hjälpa fullt och rådgivare kommer att böja över bakåt för att hjälpa mig.

Trots ovanstående uttalande är utan tvekan korrekt och återspeglar den giltiga enligt många människor, kan denna tankegång mycket lätt lämna dig tusentals pounds ur fickan. Om du betalar bara £ 20 per månad i onödigt intresse, över 25 år kommer du att ha spenderat £ 6000 som kunde ha stannat kvar på ditt bankkonto.

Det är rättvist att säga att bolån är en ganska teknisk produkt, eftersom det finns en mängd olika inteckning typer som tracker, fast, rörlig ränta etc. Men förutom denna mängd inteckning typer finns också olika setup avgifter, räntor, förtida återbetalning påföljder och listan fortsätter. Det är allt mer komplicerat, eftersom produkter som finns idag kanske inte imorgon.

Poängen som görs är att när du köper en inteckning produkt finns ett massivt utbud av produkter att välja mellan. Varje produkt kommer att ge olika fördelar med det och du bör inte begränsa ditt val innan du vet dina alternativ. Att prata med just din bank eller en långivare är som att köpa en ny bil, men bara besöka en Ford garage. Det är inget fel med detta, men det är klokt att titta på andra tillverkare innan beslut fattas!

Det enklaste sättet att veta din inteckning alternativ är att använda en hela marknaden, oberoende inteckning rådgivare. Många av dem kommer att erbjuda en avgift kostnadsfri tjänst där de får betalt av långivaren för placering av inteckning, vilket innebär att de får betalt utan att debitera dig för deras råd.

Denna artikel är inte avsedd och inte på något sätt ge råd. Om du behöver professionell Independent, hela rådgivning marknaden inteckning du måste tala med en kvalificerad inteckning mäklare.