värld härdsmälta den stigande bostadsräntor termostat 2008

Utan tvekan mest inteckning företag som hade bubblade upp under de senaste åren inte vid en kokpunkt. Mängden justerbar ränta inteckningar som köptes under de senaste åren i USA är för närvarande efterjustering, nu läser 370 miljarder värde av låntagare återställning under 2008. London och Australien också ser priserna sjunka och ökar inventering från utmätningar. Det finns nya faktorer på marknaden nu som kommer att påverka din förmåga att refinansiera, men en hel del av dessa lån har bytt till fast ränta. Här är ett sätt att räkna ut din position i den globala arbetskraften.

Om du råkar bo i Kalifornien eller Florida, kommer du nu förstår att det är en köparens marknad av enorma proportioner. Så många människor fallerat på sina bolån att inventeringen av bostäder kan ta många månader att rensa.
Orsakar priserna att sjunka drastiskt, om du har köpt under högvatten, det finns en reparerats att ditt hem är värt mycket mindre än vad du köpte den för. Negativt eget kapital kommer också att göra refinansiering svårare att få. Inte alla fastighetssektorns marknader är mjuka. Inte tappa så mycket i North Carolina som vissa har i kontinentala USA. Vinster i fastigheter har varit lågt de senaste åren, så att marknaden inte har över priser. Så räkna ut var du är och hur din lokala marknaden gör att förstå exakt hur det globala klimatet kommer att påverka din inteckning alternativ och din potentiella aktier. Trots att bli personligt, eller även om du befinner dig upp och ner i eget kapital, kommer du fortfarande att vara så aktiv som möjligt att räkna ut hur du kan lösa detta bolånekrisen.

Du bör tala med din långivare att avgöra om du kan omförhandla villkoren för din inteckning. För att du ska göra din inteckning betalning, kan det vara nödvändigt att skära ner på några onödiga kostnader. Förstå att köpa tid är lika viktigt som att få en entydig lösning. Någon liten att du gör kommer att hjälpa dig att återhämta sig i det långa loppet, kommer marknaden att återhämta sig i tid också.