variationer på låneprogram modifiering

En av de typer av bedrägerier som regeringen försöker slå ner på är avskärmning konsulter som erbjuder falska tjänster lån modifiering för husägare inför förlusten av sina hem. Medan regeringen sköter sin egen modifiering program, går det också efter ett antal bedrägliga system som har använts för att lura låntagare.

Det finns ett stort antal bedrägerier som riktar avskärmning offer, men lånet modifiering man kan vara det enklaste för brottslingar att engagera sig i. Det allmänna sättet det fungerar är att låntagarna betala hundratals eller tusentals dollar för tjänster utförda av en förlust lindring företag . Efter undertecknandet av avtalet och med betalningen, men ger bolaget nästan inga tjänster, vilket resulterade i att husägare att förlora fastigheten.

Många inteckning modifiering bedrägerier är nästan helt består av låntagarna betalar pengar till ett bolag som sedan sitter på kontanter, utför nästan inga tjänster, och helt enkelt försvinner eller förnekar att ge en återbetalning efter huset auktioneras ut. Det finns hundratals klagomål om sådana företag, och det verkar som om justitiekanslern av en stat eller ett annat stängs en ny varje vecka.

Men det finns några variationer på temat, liksom. Till exempel kommer en del förlust lindring företag tar husägare pengar och få en dyr modifiering program, även om det finns en chans att förhandla med långivare för ett mer gynnsamt avtal. Bolaget erhåller första, enklaste modifikation möjligt, presenterar dem för låntagarna, och förklarar sitt arbete. Men tyvärr kommer en dyr planen inte hjälpa villaägare kvar i sina hus.

En annan variant på systemet är enkelt att ladda husägare att delta i seminarier lån modifiering. Detta kan vara en del av ett större program för att hjälpa dem att förhandla om bättre lånevillkor, även om seminarierna kan kosta uppemot flera tusen dollar. Om låntagarna inte delta i seminariet, kommer de inte att få hjälp från avskärmning bluff företag, vilket kommer att skylla misslyckandet på husägare.

En slutlig bluff relaterade till lån ändringar som håller upptäcks oftare är företag avgiftssystem för lån revisioner som utförs av någon annan än en advokat. Information som lämnas i dessa revisioner är också ofta meningslöst, eftersom de hävdar att de husägare uppmuntras att höja utestänger utgången av preskriptionstiden för just argumentet. För tusentals dollar, är låntagare veta vad som inte fungerar att försvara sina fastigheter.

Tyvärr är många husägare luras av dessa och liknande bedrägerier varje dag. Stater är oftast bakom att beivra och stänga dessa företag eftersom det finns helt enkelt så många av dem, och dollarn belopp de stjäl från låntagarna är relativt små. Därför är det upp till de husägare själva att se till att de har att göra med ett pålitligt företag eller individ som erbjuder dem avskärmning hjälp eller tjänster förhandling i strävan efter ett lån modifiering eller annan träning alternativet.