Varför vill du inte en utan lån stängning kostnad

Det verkar idag att det finns reklamfilmer kör över tv, radio, Internet och tidningar som erbjuder “Nej Utgående Kostnad Lån!” Till den genomsnittlige konsumenten, kan dessa låta som en hel del. Men med bolån, precis som med allt annat, du får vad du betalar för.

Homeownership är kanske den enskilt största mål för många amerikaner. Att äga ett eget hem ingjuter en känsla av stolthet, hjälper etablera en hälsosammare miljö för familjer, och kan hjälpa till att bygga upp kvaliteten på stadsdelar. Människor tenderar att ta bättre hand om något som är deras snarare än något som de hyr. Utöver dessa immateriella tillgångar, det finns en annan mycket stor fördel med att köpa ett hem, du köper en tillgång. Ja, vissa av er förstår att tills fastigheten betalas i sin helhet är det en skuld, men åtminstone du betalar mot en tillgång – kanske den största tillgången du någonsin kommer att ha. Så när det gäller att finansiera din största tillgång, skulle du vilja det bästa tillgängliga medel, korrekt? Jag är säker på att du förstår att du inte kan få den bästa finansieringen tillgänglig gratis. I denna artikel kommer vi att undersöka vad “No avslutande kostnader” kommer att få dig.

Först, låt oss definiera vad avsluta kostnader är och vad de inte är. Det finns två huvudsakliga villkor som är förknippade med de avgifter på ett lån: uppgörelse avgifter, och avslutande kostnader. Avräkning avgifter är alla de medel som krävs för att avsluta lånet, och de innehåller alla de avslutande kostnader plus poster som inte kan frångås. De är föremål såsom förutbetalda räntor, fara reserver försäkring och fastigheter reserver skatt, bland andra. Utgående kostnader är fonder som betalar de människor som arbetar på ditt lån, och de inkluderar (men är inte begränsade till) objekt som en administrativ avgift, mäklare avgift, originering avgift, och titel avgift.

Det kan finnas många människor som arbetar för att få ett lån gjort för dig: en mäklare, en processor, en värderingsman, och en garant för att nämna några. Dessa människor försöker alla att göra en levande, och därför förtjänar att få betalt för sitt arbete. Det har varit vår erfarenhet att “Nej Utgående Kostnad” alternativet får du en mäklare som inte vill handla så grundligt för bästa lånet, eller titel arbete som inte dyker upp i tid eller exakt. Kanske processorn är inte lika noggrann med hans / hennes arbete.

En annan undergång inte betala för en kvalitet lån är möjligheten att bli låst i termer som du inte var medveten om. Många upprörda kunder som har kommit till oss att söka hjälp är trötta på “bete och switch.” Kom ihåg, du får vad du betalar för.

Slutligen kommer ett “ingen avslutande kostnader” lån bär säkert en högre ränta. Om du räknar med att stanna i ditt hem för ett antal år, kommer du att få betala mer för “ingen avslutande kostnader” lån.

En kvalitet mäklarföretag bör ge dig en ärlig samråd om vad dina bästa alternativ. Deras tjänster bör vara noggrann, ärlig, och i rätt tid. Du bör räkna med att betala dem för det hårda arbete som de gör, men deras avgifter bör inte vara överdriven.