varför välja längre los angeles inteckning termer

Det finns många alternativ för Los Angeles bostadslån idag som inte var tillgängliga bara några decennier sedan. En typ av Los Angeles bostadslån som har blivit alltmer populärt är det 40-åriga hypotekslån. Medan den traditionella inteckning har en 30-års återbetalningstid, gör en längre Los Angeles inteckning sikt homeownership möjligt för ett bredare spektrum av köpare.

Det finns vissa risker för en 40-årig Los Angeles bostadslån, men köpare som är beredda kan ha en god erfarenhet av denna typ av inteckning. De återbetalningstid på dessa Los Angeles bostadslån kommer fortfarande att vara 30 år, men en del av principen balansen kommer att ligga kvar på den tiden. De villaägare har då möjlighet att till fullo betala eller refinansiera sina Los Angeles inteckning. Den återstående inteckning balans kan minskas om de villaägare betalar mer än de nödvändiga månatliga betalningar när de kan under de första 30 åren.

Till skillnad från en justerbar ränta Los Angeles bostadslån, kommer ett 40-årigt lån har samma pålitliga räntan för de första 30 åren. Villaägare kan också råd att köpa en dyrare fastighet med dessa Los Angeles bostadslån, eftersom de månatliga utbetalningarna blir lägre. De kan också ta de pengar de sparar på sina Los Angeles avbetalning och investera det i sitt pensionssparande eller andra intresse-byggnaden konton. Det finns många fördelar med ett 40-årigt lån, så länge som husägare är redo för vad som kommer att hända efter de första 30 åren.