varför välja en licensierad inteckning mäklare över en inteckning bank

Det är en populär uppfattning, i medvetandet hos många, att inteckning företag är i grunden inteckning banker vilka fungerar genom att låna ut sina egna pengar på en inteckning affär. Det finns dock betydande skillnader mellan de två värt att veta om. Alla företag du stöter idag klart kan klassificeras som antingen en inteckning bank eller en inteckning mäklare. Låt oss klargöra anledningar för att föredra tjänster av en inteckning mäklare, i stället för en inteckning bank, samtidigt som ett lån i den nuvarande kreditmarknaden.

En inteckning mäklare är en individ som generellt behandlar på att sälja lån på andrahandsmarknaden. Den inteckning mäklare är inte precis en direkt långivare, från vilka du kan låna ett lån. Enkelt uttryckt, kan inteckning mäklare betraktas som “pengar scouter.” De har till uppgift att utreda och utvärdera kredit situationen för en person som ansöker om lån. De bestämmer sedan vilken långivare bäst passar lånebehov den person som ansöker om lånet.

Den ansökan som presenteras av ett hem köparen presenteras för många olika långivare med en inteckning mäklare. Mäklaren väljer den mest lämpliga matchen bland dem, och sedan följer upp med att långivaren, precis fram till nedläggningen av lånet. De bästa inteckning mäklare på marknaden kan hitta en långivare för nästan varje typ av lån krav.

Om du väljer att anlita en inteckning bank, det finns ingen tvekan om att du kommer att spara lite pengar på mitt parti avgift, men ditt jobb att skaffa lånet skulle bli mycket mer omständlig och tidskrävande. Det skulle vila på dig att jämföra långivare på egen hand, och om du saknar professionell förhandlingsförmåga, så det bästa erbjudanden med avseende på villkoren för lånet, skulle helt enkelt aldrig vara tillgängliga för dig.

Krebs Financial är en sådan mäklare, som betjänar konsumenterna av området Miami i Florida. Inteckning mäklare kan hjälpa alla som vill dra nytta av det nuvarande tillståndet i bostadspriserna, agera snabbt och få den bästa långsiktiga affären.