varför välja en inteckning mäklare

Varför använda en inteckning mäklare
* Varför använda en inteckning mäklare för att organisera din franska Mortgage?
* Visst banken är ett billigare alternativ eftersom jag inte kommer att ha “provision” för mäklaren läggas till kostnaden för lånet?

Dessa är några av de frågor vi ställs på en regelbunden basis.

Det kan mycket väl vara så att du bor i Frankrike och har en bra långsiktig relation med din high-street bank. Om du pratar med dem om din franska Mortgage du kan få ett lån erbjudande för din tilltänkta köp som kan tillfredsställa dina behov men ………. det blir nog en inteckning produkt bara från just den banken.

Kommer din Mortgage Broker gå att extra mil?

För de allra flesta, och särskilt utländska köpare, är det snabbare och mer effektivt att använda sig av en kvalificerad och erfaren Independent Mortgage Broker. En oberoende Mortgage Broker kan titta på dina specifika förutsättningar och sedan titta igenom en panel av långivare och hitta det bästa möjliga franska Mortgage produkt för dina specifika behov. Det är också fördelaktigt att välja en mäklare som faktiskt är baserad i Frankrike. En inteckning mäklare faktiskt baserade i Frankrike har en enorm fördel av att kunna sitta framför de långivande bankerna och ta itu med eventuella förseningar i personen. De kommer naturligtvis också att få en bättre personlig relation med den franska lagen bankutlåning. Detta kommer alla att motsvara kunden får en bättre och snabbare service.

Det finns några viktiga fördelar för kunden när man köper en fastighet i Frankrike och letar efter en inteckning i Frankrike som en icke-bosatt eller även om du har bott här under en tid.
Ett. Vi talar ditt språk och kan förklara processen för dig och kommunicera med dig genom hela processen. Vi kommer att leverera all dokumentation till dig på engelska. Plus, vi bygger i Frankrike – bara 10 km från Cannes och Nice.
2. En erfaren Oberoende Mortgage Broker i Frankrike har en panel av långivare som han eller hon använder för att placera din franska programmet hypotekslån med. Dessa långivare kommer nästan säkert har internationella avdelningar specialiserade på att hantera Storbritannien och andra icke-franska invånare som köper en fastighet i Frankrike. Detta innebär att de emissionsgarantier team av dessa banker kommer att förstå icke-franska skatt situationer och annan dokumentation som en fransk High Street banken helt enkelt kanske inte vet vad de ska göra med.
Tre. Mäklare som franska Mortgage Xpress inte betalt ett courtage. De erhåller sin ersättning från den långivande banken efter avslutad franska hypotekslån processen. Denna avgift är inte inlagd i din ansökan. Banken betalar ut direkt till mäklaren. Den ränta du får på ditt erbjudande kommer inte att vara högre än om man tillämpat direkt till banken i fråga. I många fall kommer hastigheten att bli lägre på grund av volymen av verksamheten att mäklaren utför med den långivande banken.
4. På grund av den privilegierade relationen mellan mäklare och den långivande banken, är din låneansökan mer sannolikt att behandlas inom en snabbare tidsram och med mer hänsyn än om du ansöker på egen hand eller via ett bankkontor. Emissionsgarantiavtalet team inom den franska banken kommer troligen att prioritera ansökningar från din Oberoende Mortgage Broker.

Ovanstående fyra punkter är avgörande för att göra hela din franska Property köp går så snabbt, så smidigt och med minsta smärta som möjligt. Plus, kommer du att få en fransk Mortgage produkt som matchas specifikt till dina behov och krav.