varför välja en dålig kredit remortgage

Om du letar efter ett sätt att betala av skulder, vill samla in pengar till en förlängning av ditt hem, eller måste betala för en viktig familj tillfälle, då det finns många olika lån produkter tillgängliga. Det finns dock inga garantier för att dessa kommer att vara lämpliga för dig, är som varför det är värt att titta på en dålig kredit remortgage.

En dålig kredit remortgage kan du frigöra pengar genom att använda eget kapital i din bostad som säkerhet. Speciellt utformad för människor med dålig kredit problem, är det en växande marknad och så produkterna är varierad och konkurrenskraftig. Du kan använda en dålig kredit remortgage att frigöra pengar för:

• Rensa skulder – om du har byggt upp kreditkort, lagra kort eller andra skulder lån, eller om du har problem med att uppfylla dina befintliga inteckning betalningar, kan en dålig kredit inteckning släppa tillräckligt med medel för att rensa dessa skulder bort och lämnar dig med en enda månatlig betalning.

• Finansiering hem förbättringar – Den fortsatta tillväxten av den brittiska fastighetsmarknaden innebär att priserna är fortfarande höga i hela landet, och många människor har inte råd att flytta. Istället letar de efter sätt att öka utrymmet i sina befintliga hem. Uterum, allmän utvidgning och loft och omvandlingar källare är allt billigare än att flytta huset, men kräver en betydande summa pengar för att slutföra.

• Bröllop kostnader – kostnader för värd ett bröllop har ökat markant under de senaste åren och många föräldrar helt enkelt inte har pengar som krävs för att betala för klänningar, mottagningar, kakor och bilar. Om du har dålig kredit, då många lån företag kan vända dig ner och andra kan ta ut höga räntor. Titta på möjligheten av en dålig kredit remortgage för att se om det kommer att släppa de pengar du behöver på återbetalningar du har råd.

• Speciella tillfällen – en jorden runt-världen resa för en bröllopsdag eller en engångsföreteelse familjesemester medan barnen är fortfarande hemma – oavsett speciella tillfällen du behöver samla in pengar för en dålig kredit remortgage skulle kunna vara svaret. Prata med en inteckning rådgivare för att se om det är rätt för dig.