Varför tillverkas bostadslån refinansiering är unik

Med en tillverkad hushåll kan du bokstavligen sätta hjul på struktur och köra iväg med det, och detta ökar risken för lånet i förhållande till ett hem på ett fundament. Detta är precis varför många traditionella bolåneinstitut och mäklare inte längtar efter att arbeta på mobila hushållens lån. En annan levererar med mobila bostadslån är att de anses personlig egendom, inte fastigheter. Därför finansierar en husbil lån bortsett från marken under den liknar köpa en bil eller RV.

Husvagnar är mobila off plats, så de är inte samma sak som en vanlig stick-byggda hem. De regler som styr finansieringen av tillverkade bostadslån varierar från land till land, så det är väldigt viktigt att gräva ut till långivaren eller bostadslån mäklare är kompatibel med din statens lagar, och är licensierad att låna medel för att finansiera eller refinansiera en tillverkad bostadslån, känd som en företagsinteckning. Kunniga långivare som har erfarenhet av Tillverkade bostadslån kommer att kunna svara på frågor när det gäller de regler och föreskrifter i ett visst tillstånd. De kostnader som är förknippade med refinansiering ditt lån hem hem bör likna de avgifter som betalas vid finansiering en tillverkad hushåll köp.

De flesta långivare som är specialiserade på Mobile hushållens lån behandla dem liknar konventionellt byggda hus och kommer att tänka på refinansiering ett lån för mobila villaägare som redan har byggt eget kapital. Varför skulle någon tycker om refinansiering deras hem? Det finns några riktigt bra skäl till att refinansiera en tillverkad hem, sänka nuvarande hem ränta lån ränta och månatlig bostadslån betalning, betala för barnens utbildning undervisning, betala ner höga räntor kreditkort och lån auto, eller göra förbättringar för att upprätthålla värdet av hem.

Refinansiering en tillverkad hem är i huvudsak skaffa ett nytt lån med bättre villkor för att betala av en nuvarande lån, och det oftast har minst en av många fördelar. Om du befinner dig i ett fall där du har råd din månatliga betalningar, sedan refinansiering din mobil hushåll med en lägre ränta kan tillåta dig att betala dina lån förr, förkorta ditt lån, eller lätt låter extra amorteringar mot huvudsakliga saldot på ditt lån från gång till gång. Finansiering för tillverkade bostäder är tillgängliga för husbilar i parker lokalhyror, parker där du äger ditt eget parti, co-op parker och tillverkas hem ligger på privatägd mark.

Vissa långivare som Kalifornien Tillverkade Home Finance, har en låg, schablonbelopp avgift, om du funderar på att refinansiera med de lägsta avgifterna möjliga. De flesta låntagare har möjlighet att gå vidare och möta den avgift (er) på framsidan, men du kan också inkludera avgifter i det nya lånebeloppet och hålla utlägg så lite som möjligt. Precis som en traditionell bostadslån, kan låntagare också “köpa ner” sin ränta. För att göra detta måste husägaren betala “poäng”. Poäng är extra avgifter som betalas vid tidpunkten för tillslutning till långivaren som finansierar ditt nya lån. Vanligtvis en punkt anses vara en procent av det nya lånebeloppet.

Varför skulle någon ta hänsyn refinansiering deras tillverkas hemma? Sänkning av nuvarande hem ränta lån ränta och månatlig bostadslån betalning, betala av höga räntor kreditkort, är bara några.