Varför ska jag gå för refinansiering

Refinansiering är en process där du betalar av en eller flera befintliga skulder med ett nytt bostadslån. Om du har perfekt kredit, är refinansiering ibland ett bra sätt att få en lägre ränta eller att omvandla en rörlig ränta lån till en fast ränta. I grund och botten, refinansiering innebär att du omstrukturera befintliga skulder för att få en lägre ränta, en längre betalningsplan eller mindre betalningar. Refinansiering kan vara en välsignelse i tider av finansiell tvång.

När du refinansiera, får du ett nytt lån för att ersätta din befintliga inteckning. Eftersom du får ett helt nytt lån, måste du oftast betala titel försäkringar, avgifter långivaren, avgifter bedömning, kreditkort avgifter rapportering, och eventuella belopp som behövs för att få din försäkring och skattskyldighet aktuell.

Varför ska jag refinansiera?
Refinansiering kan spara pengar genom att sänka dina räntorna:-Om räntan på din nuvarande inteckning är högre än den nuvarande marknadsräntan, betalar du mindre genom refinansiering.

Refinansiering minska din månatliga betalningar och total kostnad:-Om priserna har sjunkit sedan du köpte ditt hem, eller om du väljer en lägre ränta justerbar inteckning, kommer refinansiering sänka din månatliga betalningar, så att du kan spara, spendera eller investera mer pengar varje månad .

Refinansiering kan hjälpa dig att få pengar ur eget kapital: –
Casha ut refinansiering i ett nötskal innebär en husägare refinansiering ett hem för en summa pengar som är större än den balans som personens inteckning hade. Efter utbetalning refinansiering startar den personen kommer att få betala av redan existerande jämvikt och den extra summa pengar som togs ut under låneperioden. För att göra en utbetalning refinansiera, du behöver betydande kapital i ditt hem, eftersom banken förmodligen inte kommer att ge dig mer än huset är värt.

Refinansiering tillhandahålla ett sätt att konsolidera din skuld: –
Refinansiering kan hjälpa dig att återfå kontrollen över din personliga skuld. I processen för refinansiering, kan du ha möjlighet att betala av andra skulder och konsolidera alla dina skulder till ett hypotekslån, vilket avsevärt minskar din ränta på kreditkort skuld.

Refinansiering kan du ändra lån typ: –
Antag, om du har en justerbar sats inteckning, kan din månatliga betalningar ökar när räntan justeras. Du kanske vill byta till en fast ränta inteckning, som har en stabil betalning.

När är rätt tid att refinansiera?
Refinansiering kommer inte vara den bästa lösningen i varje situation. Kontrollera för att se om refinansiering kommer att betala sig i lägre ränta du betalar. Innan svar på denna fråga måste du ta reda på svar på vissa frågor som: Är ditt mål att sänka din månatliga betalningar? Konsolidera skulder? Få kontanter för stora inköp, att investera och utöka din portfölj, utveckla din verksamhet eller fria medel upp till förvärva en förvaltningsfastighet? Vill du ändra din bekostnad intresse skattemässigt avdrag?

När din besvarat dessa frågor nu bättre kunna svara på frågorna “Nu är det dags att refinansiera?”

Refinansiering är i grunden att få ett bolån för att återbetala ett existerande bolån. Frasen kan tyckas konstigt eller främmande för vissa människor, men det är viktigt att inse att när detta görs på rätt sätt, kan det vara en betydande månadssparande under loppet av den nya bolån. Villaägare bör notera att när det finns risk för stora besparingar kan det vara en möjligen god tid att refinansiera. Det är i allmänhet goda tider när refinansiering värt all sin hype. Många människor flockas för att refinansiera medan inteckning räntorna är låga, särskilt när priserna är cirka två procentenheter lägre än sina befintliga bolån. Andra faktorer, som när till finansiering, beror på hur länge du planerar att hålla på till ditt hem och om du måste betala stora avgifter för att refinansiera. Dessa tider kan inkludera när din kredit värderingar förbättras, då låntagarens ekonomiska situation förbättras och när federal räntorna sjunker.
Just nu är räntorna sjunker, så du har en situation i din favör redan. Det kommer också att bero på hur långt gången du är att betala av din nuvarande inteckning. Om du förväntar dig att sälja din bostad relativt snart, du är inte sannolikt att ta igen de kostnader som du har förorsakats att refinansiera. Och om du är mer än halvvägs genom att betala din nuvarande inteckning, du förmodligen kommer att få lite av refinansiering. Men om du ska äga ditt hem för ytterligare minst fem år, är det förmodligen tillräckligt länge för att ta igen eventuella refinansieringskostnader och realisera verkliga besparingar som ett resultat av att sänka din månatliga betalningar. Många långivare kommer att låta dig rulla kostnaderna för refinansiering i den nya tonen och ändå minska den månatliga utbetalningen. Plus, det finns ingen kostnad refinansiering erbjudanden tillgängliga. Kontakta din långivare, och dess konkurrenter, innan du refinansiera.