Varför ska du välja 15 års lån med fast ränta

När det gäller att välja en inteckning, kommer många välja bunden ränta. Eftersom räntan till fast ränta inteckningar inte ändras med de skiftande ekonomiska förhållanden, de erbjuder förutsägbara avbetalning under lånets löptid.

Normalt varierar räntan på fast ränta inteckningar, beroende på tidsramen för inteckningen. Några populära fast ränta inteckningar som du ofta måste ha stött på är 15 år fast ränta, 30 år fast ränta, varannan vecka inteckningar och konvertibla inteckningar.

En majoritet av de människor väljer en 15 år fast ränta lån på grund av de olika fördelar som följer med det. Den främsta fördelen med att välja 15 års lån med fast ränta är den låga räntan som kommer med lånet jämfört med någon inteckning över 15 år som en 20 år lån eller 30 årigt lån. Anledningen till att 15 års ränta inteckningar skryta med en låg ränta ligger i det faktum att ju tidigare du betalar av lånet, desto mindre ränta du kommer att behöva betala.

Det andra främsta orsaken bakom den enorma popularitet 15 år fast ränta är den konsekvent ränta. Alla dessa faktorer kombineras tillsammans ger dig förmånen att följa din ekonomiska plan och budget under besittningsrätt av lånet.

Förutom de 15 års fast ränta lån, har du också möjlighet att
erhålla 30 år fast ränta inteckningar men jämfört med den traditionella 30-årigt lån, gör det 15 år inteckning du äga ditt hem fri och klar på halva tiden och för mindre än hälften av de totala räntekostnaderna.

Också i en 15 år fast ränta lån, är varaktigheten av lånet minskas med 10 till 15 procent högre månatliga betalningar. Medan vissa föredrar denna inteckning eftersom det ger dem nöjet att äga sitt hem innan barnen börjar college, andra föredrar det eftersom de kommer att ha tryggheten av att leva i sina fullt betalda hem innan de når pensionsåldern.

Även den 15-årig fast inteckning inte underlättar olika fördelar, finns det några viktiga punkter som du behöver tänka på innan du väljer en. Du kan hävda att jämfört med rörlig eller justerbar ränta inteckningar, är räntan för en fast ränta inteckning relativt högre, är sanningen att en högre skattesats isolerar dig från led svåra förluster i händelse av en kraftig ökning av räntorna i framtiden .

En 15-årig fast ränta inteckningar innebär högre månatliga betalningar. Men det är egentligen inte en viktig fråga för de människor för vilka tjänar på total räntekostnad och minska tiden till fria och tydligt ägarskap är ett utmärkt mål.

Nu med hjälp av en 15-årig ränta lån, kan du inser lätt din dröm om att äga ett hus av din egen i plysch och vacker stadsdel i Elmwood Park, New Jersey (NJ) eftersom du har glädje av att veta att du har gjorde det smartaste valet tillgängligt.

För att veta mer om inteckningar, helt enkelt besöka en ansedd New Jersey Community Bank finns på Elmwood Park i New Jersey för mer information om dessa ämnen.