varför och vad är en remortgage

En remortgage är att helt enkelt ta ut en helt ny inteckning på din nuvarande bostad, ersätta din befintliga lån och allmänhet spara pengar genom att tjäna en lägre skattesats, eller ersätta en rörlig ränta inteckning med en fast en – eller vice versa.

Efter en lång tid har gått sedan din första hem köp, din avbetalning ger kontinuerliga ökningar i ditt hem kapital. På grund av inflation och andra faktorer ditt hem ökar generellt i värde också. Du är därför senare berättigade till en ny, mer kostnadseffektiv inteckning i samma hem. Medan en remortgage inte innebär försäljningen av ditt hem eller någon flytt alls, kan det vara så att din skuld lämnar en finansiell institution och tillfaller en ny långivare.

Det kan finnas tillfällen när du behöver extra pengar för nya tillägg på ditt hem, eller ombyggnad. En remortgage kan ge dessa medel till en lägre ränta än andra finansiella resurser.

Det kan vara så att allt annat lika att tiden är precis rätt för en remortgage besparingar på grund av den förbättrade konjunkturen. Just nu är vi mitt uppe i en sådan uppgång i aktiviteten på marknaden och en nedgång i bolåneräntor. Nu är en bra tid för en remortgage.

Tack vare Internet och annan elektronisk teknik en remortgage är inte alls komplicerat. Du kan faktiskt ansöka om en remortgage online från privatlivet i ditt eget hem. Inte bara underlätta processen, men den erbjuder också en snabbare handläggningstid på både ditt godkännande och tillgången till remortgage medel eller besparingar.

En remortgage kan vara ett vettigt sätt att samla behövde kapital, om räntorna är lägre än vad du betalar på din nuvarande inteckning, vilket minskar din månatliga betalning. Eller, kanske du väljer en tidig payoff för din remortgage istället vilket avsevärt skulle kunna frigöra resurser på vägen när ditt hem remortgage betalas i sin helhet tidigt. Om din remortgage kommer att eliminera din höga betala ränta skulden och ersätta den med en låg ränta remortgage betalning, kommer du att spara pengar. Vanligtvis en hel del. Vad du måste tänka på är dock att det finns avgifter involverade i remortgage. Du måste se till att de avgifter du betalar remortgage är inte mer än skillnaden mellan de totala utbetalningarna på din gamla lån minus de sammanlagda utbetalningar på din remortgage.

Den största utgiften i din remortgage blir din inlösenavgift. Detta är den initiala kostnaden för inteckning annullering och remortgage process. Du måste lära dig allt du kan om förtida återbetalning påföljder. Dessa kan ha en rejäl effekt på dina remortgage kostnader. I allmänhet, den nyare din nuvarande inteckning, desto högre förtida betalning straff.

Andra remortgage Avgifter kan för bedömning, bör den nya långivaren vill ha en professionell värdering av ditt hem och egendom. Du kan ha advokatkostnader samt. Din låneinstitut kan ha olika avgifter kopplade till remortgage såsom transport, faxning, långa avstånd och så vidare. Alla dessa är förhandlingsbara och du bör ställa.

Vad som är mycket viktigt att ha i åtanke innan du går ombord på ett remortgage är att din återbetalning av din bostad skuld börjar om igen med detta remortgage. Medan du kanske ser en remortgage som en stor besparing på kort sikt, kan du få betala mer i det långa loppet. Medan du sänker räntan i de flesta fall – eller varför göra det? – Du kommer att förlänga den tid det tar att betala tillbaka remortgage, såvida du inte är kunniga nog att betala mer och få ut tidigt.