varför inteckning ansökan ska starta 1 år framåt.

Helst bör du förbereda för att ansöka om en inteckning på ett års sikt. Eftersom din ansökan bestäms av din ekonomiska ställning och tidigare resultat, är det enda vettiga att hålla ett fläckfritt förflutet för att göra mål en låg ränta inteckning.

Den dödligaste misstag som görs av tusentals inteckning sökande är att de har ackumulerat stora skulder kreditkort. Det är lätt att ge efter för sådana krediter flexibilitet men om du funderar på att ingå en inteckning snart, börja din plan för att klara denna balans.

Gör inte onödiga stora inköp som du planerar att sätta på enkel betalning avbetalning med ditt kreditkortsföretag. Detta beror på att alla skulder du har, inklusive pågående billån och kortkrediter beaktas vid bedömningen av din ekonomiska situation.

Om du har några dåliga krediter på denna punkt, gör du utrymme för att förena dessa poster genom att tänka ett par månader till ett år framåt. Eftersom du vet vad som förväntas av dig, arbeta dig mot att under de kommande månaderna innan du ansöker om en inteckning. Även om du har mindre än perfekt rekord, vidta åtgärder för att laga det nu kommer att förse dig med motivering och aktiva åtgärder som vidtagits för att förklara för din inteckning mäklare senare.

Och bli inte frestad att berätta för din mäklare annars eller dölja information från honom eller henne. Din inteckning leverantör kommer att få medel för att gräva fram de uppgifter som du försöker att dölja och det kommer bara att reflektera över din trovärdighet, vilket ett negativt intryck och en fördröjd lån process.

Sedan är det frågan med handpenningen. Du måste generellt avsätta 10 Fonden är en säker summa pengar i handen för handpenning, advokatarvoden och andra kostnader.

När det är dags att fatta ett beslut, besöka några inteckning leverantörer med den mest omfattande utbud av inteckning produkter för att tillgodose din unika situation. På så sätt behöver du inte jaga varje inteckning företaget finns och koncentrera sig på att hantera den djupaste och erfaret företag runt. Logiken är ju mer kunden de har, desto mer personifierade sin inteckning produkter är, och ju mer valet av inteckning produkt de erbjuder.