Varför hyra egendom i Fife

Fife eller Konungariket Fife som det kallas i Skottland är ett av de mest populära områdena att bo i hela Skottland och det är lätt att se varför så många människor väljer att hyra egendom i Fife.

Fife är på den soliga Skottlands östkust och har en uppsjö av sandstränder, varav många är orörda och obemärkt förbi de flesta soldyrkare. Det finns mycket mer att erbjuda från den fantastiska kusten. Inland Fife har några verkligt fantastiska landskapet på erbjudandet. Det finns många olika fot-och cykelvägar i hela området ger dig ett antal olika sätt att ta in era fantastiska omgivningar.

När du har promenerat längs stranden och tagit en cykeltur över landsbygden kan det vara dags att ta del i tidsfördriv som inte bara är synonymt med området men är födelseplatsen för det, naturligtvis talar vi golf. St Andrews på den östra kusten av Fife anses världen över som hem för golf. Den kungliga och forntida Golf Club grundades 1754 i St Andrews har varit hemmet av golf i århundraden och är den mest vanliga hem i Open de äldsta av alla stora mästerskap i världen. Fife är inte bara hem till kursen på St Andrews, det finns många i hela området alla av varierande svårighetsgrad men alla fantastiska kurser.

Fife är lätt tillgänglig för resten av Skottland, med artister som Edinburgh bara en 30 Menuett bilresa från många av de städer och byar i Fife. Detta gör området till en idealisk pendeltåg hem som du får alla fördelar med att bo i en vacker del av landet och den livsstil det medför med att kunna arbeta och handla i städerna. De viktigaste städerna är Dunfermline, Kirkcaldy och Glenrothes med en tredjedel av alla människor i Fife bor i dessa städer. Men det finns många fler städer och byar i hela området alla med det egna charm och stil.