Varför gå för inteckning

Ditt hus är en stor investering förmodligen en av de största du varje sannolikt att göra. Det är också den plats som du och dina nära och kära ringa hem, ett skydd och fristad från omvärlden. Det är därför det är så viktigt att se till att ditt hem och familj är skyddade i händelse av din död. Det är inte ett ämne som någon av oss gillar att älta, men det sorgliga faktum är att om du dör och familjen inte längre har råd amorteringar på huset, kommer de att förlora egendom och taket från över deras huvuden.

Ha en bra inteckning politik på plats för att skydda din egendom i händelse av din död är avgörande. När du dör, kommer din familj har tillräckligt att oroa sig utan den ökade stressen av hur de kommer att hålla på till familjens hem. Mortgage Insurance är vad som kan få dem att känna så här, med inteckning balans betalas i sin helhet vid din död.
Detta innebär att dina anhöriga inte kommer att ha den finansiella oron för att försöka hitta de amorteringar i händelse av din död. Varken testamenten som de behöver oroa sig för att sälja upp och kanske nedskärningar i syfte att hålla ett tak över huvudet de sista saker som du skulle vilja sätta dem igenom.

När hypotekslån tillhandahålls till någon av ledamot av det, han / hon kommer att få en grundlig titt på hans medlemmens ekonomi, vilket kan vara en viktig utgångspunkt för korsförsäljning möjligheter. Detta kommer att öka användningen medlem produkt. Om Credit Union ger upp inteckning affären för hans / hennes medlem till en deltagare, då medlemmen kan vara i riskzonen.

I ett nötskal, i händelse av att du eller din partner dör, kan inteckning livförsäkring innebär att skillnaden mellan att hålla ett tak över huvudet och slutar upp med ditt hem återtas en skrämmande tanke. Och medan många av oss tycker att organisera något liknande livförsäkring en dyster affär eftersom det får oss att inse vår dödlighet, är det rimligt och rätt sak att göra för din partner och eventuella anhöriga att se till att din ekonomi är i ordning i händelse av din död.
Så varför behöver du inteckning täcka livförsäkring? En inteckning politik löper under en bestämd politisk term många människor tar det sätta att köra samtidigt med deras (personliga lån) inteckning. Policyn kan hjälpa betala av utestående balansen i inteckning i ditt hem. Detta kommer att vara i form av ett kontantbelopp.

Om du letar efter en tillfredsställande inteckning, gör sedan shoppa runt och inte automatiskt erkänna det första citatet du får. Premierna samt villkor i politiken och andra förmåner kan variera vilt från leverantör till leverantör och du kan bli förvånad över hur billigt inteckning livförsäkring kan vara, utan att kompromissa på omslaget.