varför fler inteckning mäklare varje dag byter till kontrakt lån bearbetning

Inteckning mäklare och lån officerare lita på lån att bearbeta och finansiera sina lån. Eftersom inteckning industrin har tagit en stor nedgång i de senaste åren, är det inte längre fördelaktigt för de flesta inteckning mäklare som sluter ett eller två lån en månad för att få ett lån processor arbetar från sitt kontor. Därför är deras alternativ lösning anställa bearbetning kontrakt lån. Kontrakt lån processorer träna på sitt eget kontor, vilket innebär att inteckning mäklare skulle inte längre behöva spendera pengar på extra kontorsutrymme. De flesta kontrakt lån processorer ut ett schablonbelopp per fil. Den genomsnittliga kontraktstiden processor avgifter mellan $ 400,00 till $ 700,00 per tillslutna akten. Det innebär att mäklaren sparar mer pengar genom att inte betala processorn en lön eller timlön. De också spara ännu mer pengar genom att inte betala för hälsofördelar, levererar sjukfrånvaro, kontor etc. De pengar som mäklare spara genom att hyra en processor kontrakt lån kan användas för reklam för att generera fler leads. Du kan se varför anställa en processor kontrakt lån skulle vara ett klokare val för någon inteckning mäklare.

Kontrakt lån processorer är ansvariga för att lämna ärendet till långivaren, beställning och fylla i nödvändiga pappersarbetet, låsa hastigheten, kontrollera och granska pappersarbete att se till att ingenting saknas i filen, som arbetar på de villkor, övervaka filen med långivare att säkerställa en smidig och exakt stängning, uppdaterar lånet status med inteckning mäklare på en daglig basis och att finansiera lånet. Med andra ord, kontrakterade lånelöften processorer gör livet lättare för inteckning mäklare och officerare lån eftersom de gör ganska mycket det mesta av arbetet.

Att hitta rätt processor kontraktet lån kan dock vara en svår uppgift, eftersom det inte finns två processorer fungerar på samma sätt. Vissa processorer är bara mycket mer erfaren, aggressiv och arbetet drivs än andra. Att välja rätt kontrakt företagets lån bearbetning kan göra en stor skillnad i mängden filer du kommer att stänga på månadsbasis. kontrakt lån behandling kan hittas på nätet genom att göra en enkel Google-sökning.