Varför får en omvänd inteckning

Det finns många skäl till att pensionärer som utnyttjar en omvänd inteckning. Utgångspunkten är att den äldre är kontanter fattiga och rika hus. De flesta seniorer arbeta där liv för att betala av inteckningen och när de får pension, många gånger de har lagt mer pengar in i huset än sin pensionering. Outliving din pension är en bra sak, men du vill också ha pengar för att njuta av det. Följande är en förklaring till varför omvänd inteckningar togs ut och ger oss all god insikt.

AARP och HUD / FHA genomfört en undersökning av villaägare som tog en omvänd inteckning. Här är resultatet av vad de använde sina medel mot (svarande kunde välja mer än ett svar):

Hälso-och sjukvård 67%

Återbetala lån 55%

Minska belastningen på barn 50%

Hem reparation 50%

betala skatt 38%

reser 14%

Ett par oroande statistik här. Den första som hoppade ut är det faktum att 55% fortfarande hade en inteckning. Denna inteckning betalning pressning livsstil pensionerade seniorer. En fördel med omvänd inteckning är inga avbetalning längre.

Andra respondenterna sade att de behövde pengar för sjukvården. Om du är en senior du vet hur mycket pengar det kostar för recept och långtidsvård. Tyvärr Medicare täcker inte tillräckligt mycket av dessa kostnader och ibland extra pengar behövs. Om du inte vill wok deltid (inte vad som är
tänkt för pensionering) du har mycket få alternativ.

En av de största farhågorna en senior har är att de inte lämnar huset för sina barn. Om dina barn är att ha för att stödja dig ekonomiskt i pension skulle det vara lättare att ta ut en omvänd inteckning och avlasta. Jag är säker på att de flesta arvingar hellre skulle du vara självförsörjande samtidigt som de bor
i det hus du vill ha också. Det andra alternativet för ett vårdhem etc. är inte den lämpligaste metoden för att besöka.

Som ni kan se omvänd inteckningar tas ut av mycket goda skäl. Pengarna är inte lättsinnigt spenderas. Om en pensionär behöver extra inkomster för att bo i deras hus, få den bästa medicinen, eller minska bördan på sina barn det gör ett mycket vettigt. Om du befinner dig i en kontant dålig situation och är 62 år och äldre kanske du vill titta på en omvänd inteckning. Om du har några frågor ring mig 414-531-4035 och be om David.