varför du bör agera omedelbart om du står inför avskärmning

Om du är en husägare försöker stoppa avskärmning, kan det vara en stressig tid. En tid fylld av oro och undrar vad du ska göra. Igen och igen människor pressa bekymmer på baksidan av deras sinne, hoppas att deras problem bara kommer att försvinna. Tyvärr är detta inte fallet, i själva verket är att göra en dålig situation värre. Om du är i avskärmning eller undvika det, måste du agera nu och inte vänta en minut.

Många husägare, som har haft en pengar svårigheter, tror att det kommer att bli bättre och tenderar att inte oroa sig för sin skuld och risken att förlora sina hem. Problemet är räkningarna kommer att hålla hopar sig, skulden och sena betalningar kommer också att fortsätta öka. Det första steget är att kommunicera med dina fordringsägare och inteckning innehavare, inte hålla dem i mörkret och låt dem veta att du har ekonomiska svårigheter. Förhoppningsvis borgenärer och andra långivare kommer att kunna erbjuda dig några lösningar och hjälp.

Efter ett par månader av att inte betala dina skulder, kommer du att börja få irriterande telefonsamtal och brev, från kreditgivare frågar var deras pengar är. Om du inte redan har sagt till dem att du har ekonomiska svårigheter, berätta för dem. Nästa steg är att ordna dina räkningar, speciellt om du har några pengar som kommer i. Du behöver veta vilka räkningar ska betalas och vad som kan skjutas upp. Om det viktigaste är att rädda ditt hem från avskärmning du behöver koncentrera sig på detta. Möjligen skjuter andra räkningar, så du kommer att få de pengar du behöver för att hålla dig inteckning betalning aktuell.

När du håller sätta några räkningar off, förvänta sig att se fler brev och telefonsamtal hotar rättsliga åtgärder och skicka samlare till dig. Om du inte har pratat med dina viktigaste fordringsägarna ännu, måste du göra det snabbt och berätta anledningen du inte göra betalningar. Se efter detta datum du har talat med din långivare om du vill undvika utestängning.

Säg inte att du fordringsägare att du samtycker till att betala dem en viss summa och sedan glömmer att göra det. Detta kommer bara att få följas upp med fler telefonsamtal från kreditkortsföretag om omedelbar betalning. Om du gör detta för din inteckning innehavaren kommer du att serveras avskärmning meddelande med en rekommenderad försändelse. Det kommer att utfärdas av sheriffen och kommer att vara i början av rättsliga åtgärder mot dig. Detta innebär att du officiellt är utestängs på, men att komma tillbaka upp är fortfarande möjligt. Det kommer bara att bli svårare, än om du hade gjort det tidigare.

Inte hamnar som de flesta husägare och göra ingenting om att undvika avskärmning. De flesta inte försöka kontakta med sin inteckning innehavaren, utan att inse om de hade, kan de ha undvikit avskärmning innan det ens börjat.

Tänk på ditt huvudsakliga mål är att vidta åtgärder direkt. Om du har glömt att ta handling du kommer att förlora ditt hem till bolåneinstitutet och att utestängas på. Du kan hjälpa dig själv att undvika utestängning genom enkel steg för att vidta åtgärder.