varför det omvända hypotekslån är en rättvis uppgörelse för livet

Genom att ta den omvända hypotekslån, kan du få pengar för daglig dyrt, för högre läkemedelskostnader, för att köpa ett andra hem eller för att köpa ett hem för ditt barn. Allt som allt, använder du den inteckning, vilket du betalade tidigare för att hålla levnadsstandarden under din pension år.

Ett. den omvända hypotekslån täcker de förändrade levnadskostnader.

Det var den gamla dagars regeln, att pensionärer inte är villiga att leva ett fullvärdigt liv utan resor, fritidsintressen, vänner och rätt medicinering. Idag bildar de ett viktigt marknadssegment, som verkligen har sina egna behov, produkter och tjänster. Det omvända hypotekslån är ett verktyg med vilket en senior kan finansiera sin verksamhet.

När en pensionär har nått den tomma boet fas, vill han ändå i de flesta fall för att hålla sitt gamla hem. Detta hem är oftast alldeles för stor för honom och hans maka, men den innehåller också alldeles för mycket sparat kapital och på så sätt gör det inte möjligt att njuta om livet.

Så på ett sätt har det egna kapitalet i ditt permanenta hem sparats för äldre dagar. Det är mycket viktigt för äldre att tänka på detta sätt, vilket är en del av livet planen, som de har full rätt. Så populariteten av omvända hypotekslån kommer också från de förändringar av attityder bland människor.

2. är det rimligt att använda besparingar från dina år av bättre inkomster.

Det finns fortfarande pensionärer, som tror, ??att de enda pengar de har i bruk är, vad de får från de kontant sparande, pension eller från försäkringskassan. De har attityden, som inte kommer att tillåta att tro att deras hem som en källa till extra inkomst.

Det omvända hypotekslån är en modern produkt, som delvis har bidragit i denna attitydförändring. Den innehåller i en begriplig form villkoren och idéer, hur en pensionär kan få pengar från sitt hem kapital oavsett ändamål han vill använda den.

Tre. den omvända hypotekslån kan täcka vad kostar du vill.

När livet går vidare, kommer strukturen för levnadskostnader förändras. Ni kanske minns de dagar, när ditt hem inteckning var den huvudsakliga eater av din inkomst. Eller när barnen var små eller tonåringar. Hur mycket de hobbies kostnadsberäkning? Nu, om du lever det tomma boet fasen, är det din tur.

De vanliga inkomstkällorna för pensionärer kommer från pension, sparande eller från försäkringskassan. De pensionärer lever bland samma kostnadsnivå, än de som fortfarande arbetar. Å andra sidan har de kostnader som de inte hade tidigare. Dessa ökade sjukvårdskostnader, resekostnader, kostnader från olika hobbies och från att hålla kontakt med vänner.

Nu vända inteckning kan ändra en del av hem kapital till kontanter som du kan delvis täcka dessa kostnader. Eller när du köper ett andra hem, försvinner det egna kapitalet inte, utan fortsätter att växa sitt värde i form av nya hem. Omvänd inteckningar är flexibla och kära.