varför Cambridge är en bra plats att leva

Mest känd för sitt universitet, är Cambridge en enastående kosmopolitisk stad med fantastisk arkitektur gammalt och nytt. Som en av Englands äldsta, mest kända och vackraste städer, är det inte konstigt att invånarna är så stolta över det.

Staden är internationellt känd för sina underbara arkitektoniska bedrifter, pulserande kultur och djupt spännande kulturarv och det är så kompakt att komma runt staden otroligt enkelt. Från världsberömda museer, historiska byggnader och fantastiska teater, båtturer längs floden Cam och cykelturer i den vackra omgivningen, det finns alltid något att göra och se i och utanför staden.

Cambridge är verkligen ett shoppingparadis, allting är så kompakt och lätt att få till att shopping i Cambridge är lätt. Det finns ett enormt utbud av charmiga butiker, oberoende butiker och traditionella marknadsstånd att välja mellan, liksom alla high street namn du kan förvänta dig från en modern pulserande stad.

På natten den charmiga staden vaknar till liv och visar upp sin vitalitet genom en stor blandning av restauranger, barer och kaféer. Du kan välja att äta i stil i en av de moderna Michelin Star restauranger eller besöka en traditionell pub för en stadig pub måltid, det finns något för varje smak. Om det är en stor utekväll du vill, det finns gott om barer att välja mellan, medan en av stadens många teatrar erbjuder en mer kultiverad kväll ut.

Det finns fyra teatrar i staden, var och en erbjuder något annorlunda för att passa alla typer av kvällen ut. Det är hem till den berömda Footlights Review på ADC Theatre, detta har gett oss komediförfattare liksom Stephen Fry och Monty Python. Den Cambridge Arts Theatre erbjuder en mer bred teater erfarenhet, erbjuder ett varierat utbud av underhållning.

Hyr fastighet i Cambridge och du kommer att uppleva en plats full av charm, arv och spänning.