varför behovet av inteckning ändring

Med den snabbt går ner hill ekonomi och ständigt sänka fastigheter priser, ett stort antal människor som har belånade hus har blivit bekanta med idén om “inteckning modifiering”. Men även om du har hört termen, betyder inte nödvändigtvis att du förstår all den dynamik som det innebär.

För att göra arbetet inteckning modifiering för dig, måste du först ha en djup insikt i det. Mortgage modifiering är en form av räddning från hem utmätningar när husägaren är att ha problem med att göra hela inteckning betalning på huset. En inteckning modifiering är ofta förväxlas med idén att ta ett annat lån, det är inte en refinansiering, utan helt enkelt en förändring av dina inteckning villkor. Detta görs för att minska din inteckning betalningar så att de blir lätt överkomligt för dig.

Mortgage modifiering är ett begrepp som inte var mycket bekant till massorna till den senaste lågkonjunkturen. Eftersom fler och fler människor befinner sig vid risk att förlora sina hem till utmätningar, är idén om inteckning modifiering ökar i popularitet och ger hopp till dem som har något annat att vända sig till. I vilken takt hem utmätningar som görs i Amerika har blivit alarmerande hög nyligen, som även de villaägare går ner som trodde att deras ekonomiska situation var stark tills lågkonjunkturen slog och påverkat alla.

En ständigt vikande konjunkturen och stigande räntor har lagt många en villaägare på väg att förlora sina hem eftersom de inte längre har råd med det. Hus är den dyraste tillgång som en majoritet av vanligt folk investerar i, är det mycket viktigt för dem att hålla fast vid den, och i de flesta fall, är inteckning modifiering deras enda hopp.

Du kvalificerar för inteckning ändring om du uppfyller följande kriterier:

Du har svårt att komma upp med pengar för att göra hela din inteckning betalning
Du har stött på plötsliga och oväntade ekonomiska problem som har gjort att du inte kan göra betalningen
Du har missat några avbetalning, eller rädsla för att du ska missa det under de kommande månaderna
Du lever i din intecknad egendom
Du har inte ansökt om konkurs
Du gör fortfarande och har tillräckligt att göra avbetalning när de har sänkts

Den tuffaste delen av inteckning modifiering processen att övertyga din långivande bank som du behöver det. Det kan vara en tröttsam och överväldigande process för användaren. Ärlighet och vara proaktiv är de två viktigaste faktorerna som kommer att hjälpa din sak. När man överväger du för inteckning ändring, efter är det som nästan alla banker kommer att ta hänsyn till:

Den dag då inteckning startades
Kapitalbeloppet du fortfarande skyldig banken
Din inteckning betalning i form av en procentsats av din månadsinkomst

När du har övertygat din bank med ordentlig finansiell bevis banken kan ge dig lindring inteckning betalning på följande sätt:

Banken kan tillfälligt sänka räntan de avgifter du
Banken kan permanent sänka räntan de avgifter du
Banken kan låta dig missa avbetalning för ett par månader, och fortsätta senare
Banken kan förlänga den totala tidsperioden du lämna tillbaka lånet så mycket som med 10 år, därmed sänka din månatliga inteckning betalning
Banken kan skjuta upp en del av din kapitalbeloppet

Förhandla inteckning modifiering med din bank kan bli en svår uppgift, och du kanske vill anlita professionell hjälp eller en advokat för att hjälpa dig igenom det.